Politehnica din Bucureşti, pregătire gratuită pentru admiterea la facultate

3

Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează până pe 16 iulie, în fiecare sâmbătă, sesiuni de pregătire gratuite pentru admiterea la facultate.

 

Potrivit unui anunţ al instituţiei de învăţământ superior, sesiunile se vor desfăşura atât cu prezenţă fizică, în limita locurilor disponibile în campusul UPB, cât şi online.

Astfel, sesiunile de pregătire la matematică se vor desfăşura în intervalul orar 10,00 – 12,00, sala AN017 (Rectorat), iar la fizică – în interval orar 12,00 – 14,00, în aceeaşi sală.

Citește și UPB oferă pregătire gratuită pentru admitere liceenilor de clasa a XII-a

Sesiunile de pregătire la informatică vor avea loc între orele 14,00 – 16,00, sala AN017 (Rectorat). Pentru chimie, data de începere va fi comunicată ulterior.

3 comentarii

  1. […] Universitatea Politehnica din Bucureşti organizează până pe 16 iulie, în fiecare sâmbătă, sesiuni de pregătire gratuite pentru admiterea la facultate.   Potrivit unui anunţ al instituţiei de învăţământ superior, sesiunile se vor desfăşura atât cu prezenţă fizică, în limita locurilor disponibile în campusul UPB, cât… Cititi mai multe aici: Politehnica din Bucureşti, pregătire gratuită pentru admiterea la facultate […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here