Parchetul anunță că nu a dispus sistarea analizei tezei de doctorat a Premierului Ciucă

3
școlile-doctorale-doctorat

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție l-a contrazis pe președintele interimar al CNATDCU, Mircea Dumitru, care a susținut că instanța a dispus sistarea analizei tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă.

 

”În dosarul penal la care faceți referire, instrumentat de Secția de urmărire penală și criminalistică, nu a fost dispus prin vreun act procedural ca C.N.A.T.D.C.U. să sisteze analiza tezei de doctorat menționate”, se arată în comunicatul instituției.

Vezi și Dosar penal pentru plagiatul Premierului Ciucă

Jurnaliștii precizează că au întrebat și dacă, în caz că nu a fost solicitată oprirea analizei de plagiat de către CNATDCU, Parchetul a cerut alte lucruri sau a notificat aceste instituții în legătură cu lucruri care să determine oprirea analizei.

Răspunsul PICCJ nu menționează nimic în acest sens.

Luni, Mircea Dumitru a declarat că procesul de analiză a unui posibil caz de plagiat privind teza de doctorat a premierului Nicolae Ciucă a fost amânat de PÎCCJ. Acesta a precizat că instanța a trimis o înștiințare care transmitea o ordonanță prin care se cerea oprirea întregii analize până când un dosar penal referitor la acuzațiile de plagiat împotriva premierului să fie soluționate la parchet.

3 comentarii

  1. […] Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție l-a contrazis pe președintele interimar al CNATDCU, Mircea Dumitru, care a susținut că instanța a dispus sistarea analizei tezei de doctorat a premierului Nicolae Ciucă.   ”În dosarul penal la care faceți referire, instrumentat de… Cititi mai multe aici: Parchetul anunță că nu a dispus sistarea analizei tezei de doctorat a Premierului Ciucă […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here