UPB oferă pregătire gratuită pentru admitere liceenilor de clasa a XII-a

1

Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB) anunţă începerea cursurilor de pregătire gratuită la Matematică, Fizică şi Chimie pentru elevii din ultimul an de liceu, atât pentru examenul de Bacalaureat, cât şi pentru examenul de admitere în învăţământul superior.

Potrivit unui comunicat de presă al UPB, cursurile vor începe sâmbătă şi se vor încheia pe 7 iulie. Ele se vor derula în fiecare zi de sâmbătă, între orele 9,00 şi 13,00.

„Universitatea Politehnica din Bucureşti anunţă începerea cursurilor de pregătire gratuită în Universitate, atât pentru examenul de Bacalaureat, cât şi pentru examenul de admitere în învăţământul superior, sesiunea iulie 2018. Fie că îşi desfăşoară cursurile liceale în Bucureşti sau în provincie, elevii claselor a XII-a vor putea beneficia, în perioada 17 martie – 7 iulie 2018, de cursuri de pregătire intensivă la Matematică, Fizică şi Chimie, numărul orelor de meditaţii depăşind cota 200”, informează UPB.

Cursurile vor fi susţinute de unii dintre cei mai renumiţi profesori ai universităţii Politehnica din Bucureşti.

„Ca în fiecare an, încercăm să oferim elevilor care intenţionează să studieze la Universitatea Politehnica din Bucureşti un întreg pachet de servicii menite să îi sprijine pe acest parcurs. De la cursuri gratuite în domeniile de interes major pentru admitere, la simulări sau cazare în perioada probelor de concurs, elevii vor beneficia de un sistem de pregătire special adaptat nevoilor şi standardelor ridicate ale universităţii noastre„, a declarat prorectorul responsabil cu admiterea Nicolae Ţăpuş, citat în comunicatul de presă.

Potrivit acestuia, generaţia următoare este una specială pentru UPB, fiind generaţia cu numărul 200.
Programul complet al cursurilor de pregătire este afişat pe site-ul universităţii – www.upb.ro.

Sursa Agerpres

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here