Universitatea din București anunţă locurile la buget disponibile pentru anul universitar 2017

0
Universitatea din București a anunţat miercuri, 10 mai 2017, numărul de locuri disponibile absolvenților de liceu, licență și masterat, fiinanţate de stat. Instituţia alocă un număr de peste 7.800 de locuri la buget. Repartizarea locurilor În cadrul ultimei ședințe a Consiliului de Administrație, conducerea Universității din București a decis repartizarea locurilor finanțate de la buget pentru admiterea 2017 astfel: • Pentru studiile universitare de licență, Universitatea din București pune la dispoziție un număr de 4.310 de locuri bugetate. • Pentru studii universitare de masterat, Universitatea din București pune la dispoziție un număr de 3.200 de locuri bugetate. Majoritatea locruilor pentru licenţă au fost repartizate Facultății de Litere, cu 473 de locuri, urmată de Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu un număr de 453 de locuri, și Facultatea de Matematică și Informatică, cu 439 de locuri. În cazul masteratelor, cele mai multe locuri au fost alocate Facultății de Sociologie și Asistență Socială, cu 391 de locuri, urmată de Facultatea de Psihologie și Științele Educației, cu un număr de 322 de locuri, și Facultatea de Litere, cu 296 de locuri. În ceea ce privește programele de studii universitare de doctorat, Universitatea din București pune la dispoziție un număr de 350 de locuri bugetate, iar pentru 175 dintre acestea va oferi burse. Perioada admiterii Admiterea 2017 la Universitatea din București se desfășoară în perioada 6 – 25 iulie, pentru studiile universitare de licență și masterat, iar în perioada 1-20 septembrie pentru studiile universitare de doctorat. Universitatea din București va reveni cu informații ulterioare referitoare la admiterea 2017, care să vină în sprijinul tuturor celor interesați. Contact Numărul de locuri bugetate puse la dispoziție de fiecare facultate a Universității din București pentru studii universitare de licență și masterat poate fi consultat aici. Mai multe informații despre admiterea la programele de licență și masterat pot fi consultate pe website-ul dedicat admiterii la Universitatea din București: www.admitere.unibuc.ro/. Numărul de locuri bugetate puse la dispoziție de fiecare facultate pentru studii universitare de doctorat poate fi consultat aici. Mai multe informații despre admiterea la programele universitare de doctorat la Universitatea din București pot fi consultate la adresa: www.doctorat.unibuc.ro/. Datele de contact ale facultăților Universității din București pot fi accesate aici.

Universitatea din București a anunţat miercuri, 10 mai 2017, numărul de locuri disponibile absolvenților de liceu, licență și masterat, fiinanţate de stat. Instituţia alocă un număr de peste 7.800 de locuri la buget.

Repartizarea locurilor

În cadrul ultimei ședințe a Consiliului de Administrație, conducerea Universității din București a decis repartizarea locurilor finanțate de la buget pentru admiterea 2017 astfel:

  • Pentru studiile universitare de licență, Universitatea din București pune la dispoziție un număr de 4.310 de locuri bugetate.
  • Pentru studii universitare de masterat, Universitatea din București pune la dispoziție un număr de 3.200 de locuri bugetate.

Citeşte şi: Elevii români s-au întors cu 3 medalii de la Olimpiada Asiatică de Fizică – APhO

Majoritatea locruilor pentru licenţă au fost repartizate Facultății de Litere, cu 473 de locuri, urmată de Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, cu un număr de 453 de locuri, și Facultatea de Matematică și Informatică, cu 439 de locuri.

În cazul masteratelor, cele mai multe locuri au fost alocate Facultății de Sociologie și Asistență Socială, cu 391 de locuri, urmată de Facultatea de Psihologie și Științele Educației, cu un număr de 322 de locuri, și Facultatea de Litere, cu 296 de locuri.

În ceea ce privește programele de studii universitare de doctorat, Universitatea din București pune la dispoziție un număr de 350 de locuri bugetate, iar pentru 175 dintre acestea va oferi burse.

Perioada admiterii                                              

Admiterea 2017 la Universitatea din București se desfășoară în perioada 6 – 25 iulie, pentru studiile universitare de licență și masterat, iar în perioada 1-20 septembrie pentru studiile universitare de doctorat.

Universitatea din București va reveni cu informații ulterioare referitoare la admiterea 2017, care să vină în sprijinul tuturor celor interesați.

Contact

Numărul de locuri bugetate puse la dispoziție de fiecare facultate a Universității din București pentru studii universitare de licență și masterat poate fi consultat aici.

Mai multe informații despre admiterea la programele de licență și masterat pot fi consultate pe website-ul dedicat admiterii la Universitatea din București: www.admitere.unibuc.ro/.

Numărul de locuri bugetate puse la dispoziție de fiecare facultate pentru studii universitare de doctorat poate fi consultat aici.

Mai multe informații despre admiterea la programele universitare de doctorat la Universitatea din București pot fi consultate la adresa: www.doctorat.unibuc.ro/.

Datele de contact ale facultăților Universității din București pot fi accesate aici.

Sursă foto: http://www.infoub.unibuc.ro/

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here