Turcan: OUG Vîlcov – Dragnea – Dăncilă condamnă și educația la subfinanțare

1

Partidul Național Liberal va susține un amendament la Legea bugetului prin care statul să fie obligat să aloce 5% din PIB pentru Educație și Cercetare, a scris, pe Facebook, prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan.

“O țeapă a PSD – ALDE nu vine niciodată singură. După ce au fost introduse noi taxe care vor face investitorii să plece și să ajungem la un blocaj economic, OUG Vîlcov – Dragnea – Dăncilă condamnă și educația la subfinanțare. În perioada 2019 – 2021 nu se vor aloca cei 6% din PIB promiși în toate campaniile electorale, garantați prin toate protocoalele semnate de guvern cu sindicatele și bine fixați în Legea Educației Naționale la articolul 8. Toate promisiunile se amână!”, a precizat aceasta.

Citește și Un nou studiu arată posibile efecte severe și iremediabile ale tehnologiei asupra creierului copilului

Liderul liberal subliniază că educația copiilor nu poate fi amânată la nesfârșit.

“Școlile nu pot rămâne cu dotările de acum 40 – 50 de ani. Profesorii trebuie pregătiți la nivelul secolului XXI și motivați să devină adevărate modele pentru elevi. O educație subfinanțată înseamnă un viitor furat copiilor noștri! Să tai bani de la educație este un atentat la siguranța României”, a completat Raluca Turcan.

un comentariu

  1. […] Partidul Național Liberal va susține un amendament la Legea bugetului prin care statul să fie obligat să aloce 5% din PIB pentru Educație și Cercetare, a scris, pe Facebook, prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan. “O țeapă a PSD – ALDE nu vine niciodată singură. După ce… Cititi mai multe aici: Turcan: OUG Vîlcov – Dragnea – Dăncilă condamnă și educația la subfinanțare […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here