Starul NBA Stephen Curry a folosit o ”reţetă” a lui Roger Federer pentru a se menţine în formă

1
Stephen Curry

Antrenorul echipei nord-americane de baschet Golden State Warriors, Steve Kerr, spune că starul NBA, Stephen Curry, a folosit o ”reţetă” prezentată mai demult de jucătorul elveţian de tenis Roger Federer, pentru a se menţine în formă, tehnicianul relatând o anecdotă despre o întâlnire avută cu Federer, scrie AFP.

„Ne-am întâlnit cu Federer acum câţiva ani în China. Noi jucam la Shanghai şi el a venit să ne viziteze în vestiar. Draymond (Green) l-a întrebat: ‘Cum faci să te menţii în top de 20 de ani?’. Răspunsul elveţianului a fost simplu, dar profund. El a spus: ‘Îmi place mult ritualul meu zilnic. Mă trezesc devreme dimineaţa, le fac copiilor micul dejun, îi duc la şcoală, apoi merg la antrenament. Îmi place competiţia. Iar în fiecare seară, când îmi pun capul pe pernă, îmi spun: „Omule, ce zi grozavă”, a spus Kerr.

Antrenorul a adăugat: „Aşa că dacă mă uit la Stephen Curry, nu pot să nu mă gândesc că a preluat şi el această reţetă. Văd o mare asemănare acolo. Există viaţa sa personală care predomină dar şi bucuria de a juca în continuare”.

Golden State Warriors a terminat învingătoare vineri seara, cu 107-97 pe terenul lui Boston Celtics, scorul general al finalei Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA) fiind acum egal, 2-2.

Golden State Warriors s-a impus graţie performanţei de excepţie a lui Stephen Curry (34 ani), autorul a 43 de puncte. Stephen Curry este triplu campion în NBA, în 2015, 2017 şi 2018, fără să fi fost niciodată MVP-ul uneia dintre finalele câştigate.

Vezi și „Promit”, carte motivaţională pentru copii semnată de jucătorul de baschet LeBron James, a fost lansată de editura RAO

Luni seara va avea loc la San Francisco al cincilea meci al finalei care se dispută după sistemul „cel mai bun din şapte partide”.

un comentariu

  1. […] Antrenorul echipei nord-americane de baschet Golden State Warriors, Steve Kerr, spune că starul NBA, Stephen Curry, a folosit o ”reţetă” prezentată mai demult de jucătorul elveţian de tenis Roger Federer, pentru a se menţine în formă, tehnicianul relatând o anecdotă despre o întâlnire avută cu… Cititi mai multe aici: Starul NBA Stephen Curry a folosit o ”reţetă” a lui Roger Federer pentru a se menţine în for… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here