„Promit”, carte motivaţională pentru copii semnată de jucătorul de baschet LeBron James, a fost lansată de editura RAO

2
Foto: news.ro

„Promit”, o carte motivaţională scrisă de unul dintre cei mai buni sportivi din lume LeBron James, care invită toţi copii să înveţe, să socializeze şi să îşi propună scopuri de mici, a fost lansată de editura RAO.

Cartea aminteşte că „succesul de mâine începe cu promisiunile pe care ni le facem nouă înşine şi comunităţii noastre de astăzi”. O prezentare optimistă şi un text rimat al lui LeBron James, împreună cu ilustraţii realizate pentru un public divers de Nina Mata, câştigătoare „Geisel Honor”.

LeBron James este un jucător de baschet, filantrop, producător, autor şi tată, câştigător al mai multor campionate NBA. James a crescut în Akron, Ohio, unde continuă să creeze schimbări generaţionale prin fundaţia sa „LeBron James Family”, care îşi concentrează eforturile pe ajutarea tinerilor prin educaţie.

În 2018, fundaţia sa a deschis Şcoala „I Promise”, concepută pentru a ajuta elevii defavorizaţi.

Vezi și 15 februarie, Ziua Naţională a Lecturii

Este unul dintre cei mai cunoscuţi sportivi din lume. Este idolul a numeroşi copii, fiind un exemplu de seriozitate şi de fairplay nu doar în baschet, ci în lumea vedetelor. Ca sportiv, LeBron este singurul jucător din istoria NBA care a câştigat campionate cu trei echipe diferite (Cleveland Cavaliers, Miami Heat, Los Angeles Lakers), fiind ales MVP (cel mai valoros jucător) în finală.

 

 

 

Sursa: news.ro

2 comentarii

  1. […] „Promit”, o carte motivaţională scrisă de unul dintre cei mai buni sportivi din lume LeBron James, care invită toţi copii să înveţe, să socializeze şi să îşi propună scopuri de mici, a fost lansată de editura RAO. Cartea aminteşte că „succesul de mâine începe cu… Cititi mai multe aici: „Promit”, carte motivaţională pentru copii semnată de jucătorul de baschet LeBron James, a f… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here