Școlile rămân închise și miercuri în mai multe localități

1

Cursurile rămân suspendate și miercuri în 30 școli din județul Timiș, din cauza condițiilor meteo nefavorabile din ultimele zile, a anunțat șefa Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Timiș, Aura Danielescu.

Școlile ale căror cursuri rămân suspendate și miercuri nu sunt alimentate cu energie electrică, apă și căldură, ori au avarii la sistemele de încălzire sau de apă. Potrivit Danielei Danielescu, vor rămâne închise și școlile din localități izolate cele unde drumurile sunt impracticabile pentru deplasarea elevilor de la domiciliu la școli, iar pentru navetiști situația este și mai dificilă.

Citește și Koala International Competition, cea mai iubită competiție de limba engleză

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din ultimele zile, peste 45 de localități din județul Timiș erau, în cursul dimineții de marți, nealimentate total sau parțial cu energie electrică, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș.

În cursul dimineții, au fost luate măsuri pentru rezolvarea problemelor generate de lipsa curentului electric la nivelul municipiului Lugoj.

un comentariu

  1. […] Cursurile rămân suspendate și miercuri în 30 școli din județul Timiș, din cauza condițiilor meteo nefavorabile din ultimele zile, a anunțat șefa Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Timiș, Aura Danielescu. Școlile ale căror cursuri rămân suspendate și miercuri nu sunt alimentate cu energie electrică, apă și… Cititi mai multe aici: Școlile rămân închise și miercuri în mai multe localități […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here