Cursuri școlare suspendate luni și marți în mai multe județe

1

Cursurile școlare sunt suspendate integral, luni, în județele Arad, Gorj, Mehedinți și Timiș, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, informează Ministerul Educației Naționale.

“Autoritățile din județele Arad, Gorj, Mehedinți și Timiș au decis, în urma reuniunilor comitetelor pentru situații de urgență, suspendarea integrală a cursurilor școlare pentru ziua de luni, 17 decembrie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județul Timiș, suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă și pentru data de 18 decembrie”, se arată într-un comunicat de presă remis, duminică.

Citește și Andronescu vrea în fiecare clasă o tablă inteligentă și pe fiecare bancă un laptop

Marți, ca urmare a unor avarii la rețeaua de energie electrică, nu vor avea loc ore de curs în școlile din 39 de localități din județul Arad, iar o unitate de învățământ din județul Satu Mare nu va organiza cursuri luni și marți din aceleași motive.

Informațiile au fost comunicate de inspectoratele școlare județene în urma deciziilor luate la nivel local în comandamentele județene pentru situații de urgență.

un comentariu

  1. […] Cursurile școlare sunt suspendate integral, luni, în județele Arad, Gorj, Mehedinți și Timiș, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, informează Ministerul Educației Naționale. “Autoritățile din județele Arad, Gorj, Mehedinți și Timiș au decis, în urma reuniunilor comitetelor pentru situații de urgență, suspendarea integrală a cursurilor școlare… Cititi mai multe aici: Cursuri școlare suspendate luni și marți în mai multe județe […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here