Cinci universități din țară au aderat la o platformă de recrutare pentru companii și studenți

0
platforma-recrutare-studenti-universități

Cinci universităţi din țară oferă studenţilor, cu ajutorul unei aplicaţii dezvoltată de compania mureşeană SmartDreamers, o platformă electronică prin intermediul căreia aceştia pot să-şi găsească mai uşor un internship sau un loc de muncă. Este vorba despre Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj, Universitatea din Craiova, Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, Universitatea „Ovidius” din Contanţa şi Universitatea „Spiru Haret”.

„Studenţii îşi vor găsi mai uşor un internship în timpul facultăţii şi un loc de muncă la terminarea studiilor, ca urmare a unui proiect în care s-au implicat universităţi importante din România. De asemenea, companiile au ocazia să promoveze gratuit joburile pe site-ul instituţiilor de învăţământ. Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Craiova, Universitatea Petru Maior din Târgu Mureş, Universitatea Ovidius din Contanţa şi Universitatea Spiru Haret sunt primele instituţii de învăţământ care pun la dispoziţia studenţilor şi companiilor un instrument menit să simplifice interacţiunea dintre cererea şi oferta de muncă. Aplicaţia de recrutare care permite companiilor să posteze un anunţ de job, iar studenţilor să aplice la o poziţie (toate pe site-ul universităţii din care aceştia fac parte) a fost dezvoltată şi oferită gratuit de către platforma de recrutare SmartDreamers (www.smartdreamers.ro), în cadrul unui proiect iniţiat de compania din Târgu Mureş în vara acestui an”, se arată într-un comunicat al companiei mureşene, citat de Agerpres.

Citește și: România, Moldova și Macedonia, „fruntașele” Europei la abandon școlar

 

Studenţii şi companiile pot găsi un loc de muncă şi respectiv pot posta un anunţ de angajare pepaginile dedicate fiecărei universități în parte: Universitatea Babeş-BolyaiUniversitatea din Craiova, Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, Universitatea „Ovidius” din Constanţa şi Universitatea „Spiru Haret”.

Universităţile care vor să devină parteneri în proiect pot solicita primirea aplicaţiei în mod gratuit aici.

Sursă foto: www.pcworld.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here