Ştiai că oamenii dezordonaţi şi care înjură mult sunt inteligenţi?

0

Potrivit unui studiu, realizat de cercetătorii americani, s-a descoperit că oamenii inteligenţi vorbesc urât, sunt dezordonaţi sau se culcă târziu.

Deşi se spune că oamenii nemanieraţi, cu o educaţie scăzută şi săraci, vorbesc urât pentru că au vocabularul limitat, iată că studiul spune că şi oamenii foarte inteligenţi fac asta pentru a se destresa.

Mai mult, experţii spun că persoanele inteligente sunt complet dezordonate, nu doar cu lucrurile lor, ci şi cu viaţa lor. Din acest motiv nici programul lor nu este unul normal. Ei lucrează când simt că sunt inspiraţi şi dorm mai mult ziua decât noaptea.

Antrenează-ţi mintea la facultăţile de prestigiu din lume. Aplică acum!

Academiile americane care au organizat studiul, le-au cerut oamenilor să spună cât mai multe înjurături. Oamenii care au spus cele mai multe cuvinte urâte au IQ-ul mai ridicat decât al celorlalţi. Totodată, aceştia au abilitatea de a-şi păstra calmul în alte situaţii. Ascultă ce spun ceilalţi, dar nu simt nevoia să demonstreze că ştiu ceva şi să iasă cu asta în evidenţă.

Cercetătorii studiază de mult timp comportamentul oamenilor supradotaţi şi talentaţi, şi au ajuns la concluzia că toţi adorm târziu pentru că noaptea lucrează mult mai bine.

inteligenta 2Oamenilor talentaţi le place să fie stimulaţi în mod constant de idei noi. Haosul din biroul unei persoane nu ţine neapărat de faptul că e dezordonată, ci indică faptul că se concentrează asupra lucrurilor care chiar merită. Însăşi psihologii spune că mediul haotic este perfect pentru a ne dezvolta creativitatea.

Se spune că geniile, pe parcusul anilor, au avut coeficientul de gândire peste 140. Statisticile arată că aproximativ 24% din oamenii de succes din lume au IQ-ul acesta.

Aşadar, dacă ai toate aceste “simptome”, poţi bănui că faci parte din grupul oamenilor care au schimbat lumea.

Dar dacă cunoşti un copil “gifted” nu uita să-l ajuţi înscriindu-l la Şcoala de Excelenţă.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here