Cunescu, Balaciu și Asociații – alături de tinerii care sunt la început de carieră

0

Cunescu, Balaciu & Asociaţii, una dintre primele case de avocatură care au fost înființate la noi ţară, caută să angajeze secretară. După ce, în urmă cu două luni, au organizat şcoala de vară “Constantin Cunescu Business Law School” pentru studenții la drept, cei de la Cunescu sunt din nou deschiși în a-i ajuta pe tinerii la început de carieră.

Dacă ai terminat o facultate, dar îţi găseşti cu greu un job în domeniu; dacă eşti o persoană organizată care are cunoștințe de operare ale unui calculator și care știe ce înseamnă .doc, .ppt sau .xls; dacă te descurci în Outlook; dacă îţi place să comunici şi mai cunoşti şi limba engleză, atunci poți intra imediat în echipa CBA.

Ce trebuie să faci?

E simplu. Trimite CV-ul tău la adresa de e-mail: cv@cunescu.ro. Cei de la Cunescu, Balaciu & Asociaţii îţi vor studia îndeaproape CV-ul  şi te vor chema la un interviu. Vei fi selectat doar dacă CV-ul tău respectă cu stricteţe cerinţele din anunț.

Mai multe despre şcoala de vară “Constantin Cunescu Business Law School”

Cine sunt Cunescu, Balaciu și Asociații?

Cunescu, Balaciu şi Asociaţii a fost înfiinţată în anul 1996 de Constantin Cunescu şi Alina Anca Balaciu, fiind una dintre primele case de avocatură de business din Bucureşti, anul acesta sărbătorind 20 de ani de activitate. Cunescu, Balaciu și Asociații reprezintă în România zona de legal a rețelei internaționale de consultanță Nexia International, făcând parte și din rețeaua specializata a firmelor de avocati ADVOC International.

Mai multe detalii despre Cunescu, Balaciu & Asociaţii

Principalele domenii de activitate ale societăţii de avocatură se regăsesc în asistenţa juridică în proiecte mari de investiţii şi infrastructură, în asistenţă pentru proceduri de fuziuni şi achiziţii, precum şi în domeniul internetului şi al comerţului electronic.

Specialiştii de la Cunescu, Balaciu şi Asociaţii acoperă cu soluţii eficiente speţe privind proprietatea industrială şi drepturile de autor, construcţiile, relaţiile de muncă, viaţa societăţilor comerciale dar și exproprieri și retrocedări.

Facebook: Cunescu, Balaciu & Asociaţii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here