Cele mai cool pasiuni devin domenii de studiu în școlile din străinătate

1
Cele mai cool pasiuni devin domenii de studiu în școlile din străinătate

Perioada în care începi să te îndrepți către o carieră poate fi dificilă pentru un tânăr care încă nu şi-a dat seama ce domeniu de activitate i se potrivește cel mai bine. Presiunea celor din jur, mai ales a părinților, constituie de multe ori un obstacol, dar nu și atunci când există consultanți specializați care îți oferă informații despre cele mai cool joburi.

Pare greu de crezut faptul că poți transforma pasiunea în job, însă acest lucru este posibil datorită programelor de școlarizare inedite din Europa și SUA.

Piața internațională educațională este în expansiune, iar țări precum Marea Britanie, Danemarca, Franța, Germania, Elveția sau SUA, oferă programe de studiu noi, cum ar fi: dj și clubbing, yachting, gastronomie sau studii de modă.

Și dacă te-ai săturat de programa foarte încărcată din școlile din țară, iar materiile parcurse nu-ți stârnesc interesul, află că la școlile din străinătate ai posibilitatea să-ți alegi doar 4 materii de studiu, care corespund nevoilor și pasiunilor tale.

Te întrebi cum poți beneficia de toate aceste informații? Răspunsul este târgul educațional World Education Fair, unde vor participa zeci de instituții de învățământ. Reprezentanții vor prezenta oferte personalizate tuturor celor care doresc să-și contureze un plan de carieră fezabil în viitor.

Citește și Ce trebuie să știi atunci când îți alegi domeniul de studiu și facultatea în străinătate

Pentru cei care încă nu și-au descoperit domeniul de activitate potrivit, trebuie să știe că există teste de orientare personală care testează aptitudinile și personalitatea tânărului. În funcție de rezultate, vor fi stabilite primele trei domenii de activitate potrivite și va fi conturat un profil, sub îndrumarea unui consultant IntegralEdu.

O altă posibilitate prin care tinerii se pot descoperi este reprezentată de taberele Edu desfășurate în campusurile liceelor și universităților din străinătate. Taberele pregătesc tinerii pentru nivelul liceal și academic, oferă posibilitatea de a se adapta la un mediu cultural nou și de a se obișnui cu modul de predare al profesorilor.

Partea financiară este și ea una destul de importantă, tocmai de aceea IntegralEdu le vine în ajutor tinerilor și oferă burse de 50% celor care aplică la studii în străinătate prin intermediul IntegralEdu.

Dacă te-am făcut curios, fă primul pas spre cariera ta de succes și vino la World Education Fair!

Autor: Andreea Burghelea

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here