45 de studenți sunt la Şcoala de Vară a combinatului siderurgic din Galaţi

1

45 de studenţi din şapte centre universitare au început Şcoala de Vară, un program educaţional prin care combinatul siderurgic din Galaţi doreşte să atragă noi specialişti şi să îşi întărească legăturile cu mediul educaţional, a anunţat, miercuri, directorul de comunicare al companiei, Dorian Dumitrescu.

Potrivit acestuia, timp de zece săptămâni, studenţii din Galaţi, Bucureşti, Braşov, Iaşi, Constanţa, Craiova şi Cluj-Napoca vor lucra alături de mentori – specialişti din cadrul combinatului -, pentru a înţelege realităţile industriale actuale şi pentru a contribui la rezolvarea unor probleme reale.

Ediţia din acest an se desfăşoară cu respectarea strictă a regulilor interne din combinat care să prevină infectarea cu COVID- 19. Unele activităţi vor fi susţinute online.

La deschiderea Şcolii de Vară, realizată prin video-conferinţă, studenţii au purtat un dialog deschis cu conducerea combinatului siderurgic.

Finanțare de 2,2 milioane de lei pentru o școală de vară organizată de Universitatea de Vest

“Faptul că aţi fost selectaţi în acest program înseamnă că aţi făcut un prim pas în carieră şi în dezvoltarea voastră profesională. Sperăm să veniţi cu idei şi viziuni proaspete de a îmbunătăţi procesele din companie. Acum aveţi şansa de a pune în practică principiile învăţate în facultate. E un mediu perfect de dezvoltare pentru orice student care doreşte acest lucru”, le-a transmis studenţilor, directorul combinatului, Bogdan Grecu.

Lansată în 2012, Şcoala de Vară a combinatului, parte a programului de Internship şi aflată la a IX-a ediţie, a avut ca rezultat atât pregătirea a 350 de studenţi, cât şi angajarea a 120 de noi specialişti.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here