Webinar gratuit pentru profesori și învățători: Descoperă platforma educațională cu conținut video Eduboom

2
edu-pedagoteca

Webinar gratuit pentru profesori și învățători: Descoperă platforma educațională cu conținut video Eduboom.

Profesorii și învățătorii din România sunt invitați, marți, 15.03.2022, între orele 18.00- 19.00 la un webinar gratuit de prezentare a platformei online de educație prin conținut video Eduboom.

Webinarul face parte din cadrul proiectului “Platforme și instrumente digitale” inițiat și implementat de Asociația ”Inițiativă în Educație”. Scopul proiectului este de a susține cadrele didactice în procesul de predare-învățare-evaluare, folosind metode moderne și accesibile generațiilor actuale.

Lansată în România în noiembrie 2020, Eduboom este versiunea locală a platformei de educație prin conținut video Eduboom Bulgaria. Lecțiile și testele respectă programa școlară națională, fiind realizate de peste 100 de profesori și învățători de top din România.

Misiunea Eduboom este să facă învățarea interesantă și pe înțelesul tuturor. Prin folosirea unui limbaj accesibil și a metodelor actuale, platforma își dorește să îi ajute pe elevi să învețe mai repede și mai efecient, să-și dezvolte abilitățile, să-și atingă scopurile și să-și împlinească visurile.

Eduboom oferă o modalitate nouă și placută de învățare – prin lecții video scurte, concise și teste pe înțelesul tuturor. Formatul scurt al lecțiilor video permite elevilor o trecere rapidă prin materialul necesar. În același timp, ei rețin tot ce e mai important din fiecare lecție. Testele de la finalul lecțiilor video îi ajută să își verifice imediat cunoștințele și să elimine eventualele lacune în procesul de învățare.

Combinația dintre animația veselă, audio-ul atrăgător și nenumăratele exemple din viața reală fac din procesul de învățare o adevărată plăcere, demonstrându-le elevilor că ceea ce învață, are aplicabilitate în viața reală.

Vizionarea constantă a lecțiilor video și rezolvarea testelor stârnesc curiozitatea elevilor, îi ajută să își formeze obiceiuri de învățare și creează o atitudine sănătoasă față de învățare, pe care o vor avea pe parcursul întregii vieți.

În cadrul prezentării profesorii și învățătorii vor descoperi: modul de funcționare al platformei, beneficiile acesteia și resursele pe care le au la dispoziție pentru organizarea unei lecții adaptate la nevoile actuale ale elevilor, conținut nou de lecții pentru 8 materii școlare pentru clasele I-XII, cum să prezinte lecțiile la clasă într-un mod atractiv și eficient, cum să îmbunătățească rezultatele elevilor prin conținut cu aplicabilitate în viața reală.

Platforma este  în continuă dezvoltare, și se bucură de un succes din ce în ce mai mare printre profesorii, elevii și părinții din România. Orice utilizator care se înregistrează pe platformă aici  are acces 21 de zile gratuit la toate facilitățile oferite.

Activitatea este organizată de o echipă de voluntari din Asociația inEDU.

Participanţii pot face opţional donaţii pentru susţinerea proiectelor organizaţiei.

Pentru participare la webinar, este necesară  completarea acestui formular online:

 

 

 

2 comentarii

  1. […] Webinar gratuit pentru profesori și învățători: Descoperă platforma educațională cu conținut video Eduboom. Profesorii și învățătorii din România sunt invitați, marți, 15.03.2022, între orele 18.00- 19.00 la un webinar gratuit de prezentare a platformei online de educație prin conținut video Eduboom. Webinarul face parte din… Cititi mai multe aici: Webinar gratuit pentru profesori și învățători: Descoperă platforma educațională cu conținu… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here