USAMV îi invită pe liceeni în aprilie la „Luna porților deschise”

0
USAMV_Bucuresti

Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (USAMV) organizează „Luna Porților Deschise” în perioada 1-28 aprilie, eveniment la care sunt invitați liceenii, dar și alți tineri interesați de ştiinţele inginereşti, ştiinţele biologice sau biomedicale, cu scopul de a se familiariza cu Universitatea și activitățile acesteia, potrivit unui comunicat de presă publicat de site-ul instituției.

Pe tot parcursul lunii aprilie, tinerii vor putea vizita laboratoarele de specialitate ale USAMV și vor putea participa la cursuri și întâlniri cu cadrele didactice din cadrul facultăților, care le vor oferi informații despre activitățile didactice și de cercetare.

De asemenea, zilnic vor fi organizate tururi ghidate ale campusului Agronomie-Herăstrău, unde vor fi prezentate locurile emblematice și zona studențească, tinerii având posibilitatea de a se familiariza cu locurile în care și-ar putea petrece studenția dacă aleg să meargă la USAMV.

Citește și: STUDIU: Doar 2 ore petrecute zilnic pe rețelele de socializare dublează riscul ca tinerii să se simtă izolați social

 

Pe parcursul tururilor de vizitare grupurile de elevi vor fi însoțite de un ghid care le va oferi detalii și informații despre locurile vizitate și facilitățile din cadrul campusului. Tinerii vor avea posibilitatea de a interacționa cu studenți și reprezentanți ai Asociațiilor studențești ale facultăților și de a participa la prezentarea ofertei educaționale.

Înscrierile la Luna Porților Deschise se face online, la adresa de email cabinet.prorectorat@usamv.ro sau la numărul de telefon: 0756.136.321 (persoana de contact: Virginia Moldovan). Înregistrarea la eveniment permite realizarea unui program personalizat, în funcție de dorințele și opțiunile fiecărui grup de participanți.

Sursă foto: www.usamv.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here