UNTOLD premiază și anul acesta notele de 10 la Bacalaureat

0

Marţi, 6 iunie 2017, Organizatorii UNTOLD au anunţat că vor continua tradiția de a oferi gratuitate la festival tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat.

Şi pentru că 2017 a adus un nou festival în familia UNTOLD, reprezentanţii celui mai bun festival din Europa au decis ca tinerii care vor lua 10 la Bac merită să aibă acces gratuit şi la NEVERSEA”, au anunțat organizatorii celor două festivaluri într-un comunicat de presă.

Mai mult, și elevii care s-au înscris la bacalaureat vor fi răsplătiți. Cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară vor putea achiziționa abonamentul cu reducere la cele două festivaluri.

Citește și: Ministerul Cercetării oferă granturi de cercetare tinerilor cu performanțe deosebite la învățătură

 

Așadar, tinerii pot achiziționa abonamentul la Untold cu o reducere de 150 de lei plus taxe din prețul final al abonamentului, în timp ce la abonamentul la NEVERSEA primesc o reducere de 195 de lei, plus taxe: „… toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul cu reducere la cele două festivaluri, între 6 iunie și 10 iulie” au adăugat organizatorii.

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze acest link  și să completeze corect formularul cu adresa de mail validă, unde vor primi abonamentele achiziționate.

Ca în fiecare an, și în 2017 susținem performanța în educație și încercăm să le oferim tinerilor variante cât mai creative de a ajunge la evenimentele pe care le-au așteptat tot anul. Și pentru că familia Untold s-a mărit cu încă un festival, cel mai mare de pe litoralul românesc, Neversea, cei care dau Bac-ul anul acesta sunt și mai norocoși pentru că vor avea distracție dublă”, susţine Adrian Chereji, director de marketing și comunicare.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here