Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava oferă consultații gratuite pentru BAC

0
universitatea-stefa-cel-mare-suceava-inventii-brevete-osim-mame

Pentru al doilean an consecutiv, elevii de liceu şi absolvenţii fără diplomă de bacalaureat pot beneficia de consultaţii gratuite acordate de profesori de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) în vederea pregătirii suplimentare pentru examenului de bacalaureat şi cel de admitere la facultate, scrie Agerpres.

Într-un comunicat de presă remis de Biroul de presă al USV se arată că profesori cu experienţă vor acorda consultaţii gratuite la Limba şi Literatura Română, Matematică, Chimie organică, Chimie anorganică, Istorie, Geografie, Logică şi argumentare şi Economie.

„Consultaţiile sunt concepute sub forma unor module interactive şi vor putea fi personalizate în funcţie de nivelul de pregătire al elevilor participanţi. De asemenea, dacă va fi necesar, se vor organiza grupe distincte pentru absolvenţii de liceu din seriile anterioare care nu au obţinut diploma de Bacalaureat. Pregătirea este gratuită şi sunt aşteptaţi, ca şi în anul trecut, elevi din judeţul Suceava, dar şi din judeţele învecinate, care pot alege atât disciplina pe care vor să o urmeze, cât şi modulul vizat”, scrie în comunicat.

Înscrierea la consultațiile oferite de USV

Pentru înscrierea la consultaţiile gratuite este necesară completarea unei cereri, ce poate fi găsită pe site-ul www.usv.ro, la secţiunea „Consultaţii bacalaureat”, precum şi transmiterea acesteia, în perioada 15-27 februarie, la adresa agnezia@usv.ro.

Citește și: Grigore Vieru – poetul patriei, al mamei și al copiilor

 

În urma consultaţiilor desfăşurate în perioada februarie – mai 2016, la care au participat aproximativ 350 de elevi din judeţele Suceava, Botoşani şi Neamţ, 90% dintre cursanţi au obţinut diploma de Bacalaureat, conform sursei citate.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here