Tech Expo-Tehnologia din viitor este deja prezentă printre noi

1

Radioul, telefonul mobil și internetul păreau să fie de neconceput în viața reală cu ceva timp în urmă. Trecerea timpului și evoluția pe care am parcurs-o ne-a demonstrat că nimic nu este de fapt imposibil. Așa cum tehnologiile precedente ne-au uimit la momentul apariției lor, așa rămânem încă șocați când luam contact cu cele care urmează să facă parte din viața noastră în viitorul cât mai apropiat.

Bucharest Tech Week a trezit atenţia românilor asupra acestui subiect, și în cadrul acestui eveniment în cei 5000 mp de standuri şi spaţii de relaxare şi de probe, au fost aşteptaţi peste 20.000 de vizitatori care au avut ocazia să testeze şi chiar să achiziţioneze gadgeturi şi soluţii inteligente, bazate pe tehnologii A.I., V.R. sau A.R..

Credit foto: Răzvan Tupa

Spaţiul Tech Expo de la Universitate a reprezentat atracția principală și a făcut un număr însemnat de bucureșteni să se înghesuie pentru a încerca tehnologii precum dispozitive electrice de transport, instalaţii care prepară pe loc băuturi sau  sisteme de iluminat wireless. Toate aceste dispositive ne vor ușura viața de zi cu zi sau din contra, vor acelera modul în care desfășurăm anumite activități.

Citește și: Proiect antiromânesc propus de un deputat UDMR: eliminarea probei de limba română la bacalaureat pentru minorități

Pentru cei care sunt pasionați de gaming Tech Expo a dedicat acestora o zonă în care au putut să testeze, în sistem free-play, cele mai noi device-uri: de la mouse-uri până la scaune de gaming.

Sursă: techexpo.ro

Tech Expo a fost locul unde tehnologia viitorului a devenit accesibilă oricui dorea să o încerce. Curiozități legate de soluţiile de tip Smart Home, care permit setarea unui ambient optim de la distanţă, prin reglarea temperaturii și a luminozității, dispozitive autonome de curăţenie, device-uri VR & AR, roboţi open-source care pot fi printaţi 3D, sau o instalație interactivă cu efect de levitaţie, controlată prin intermediul semnalelor neuro-electrice ale utilizatorilor, toate acestea puteau fi descoperite în cadrul expoziției.

Tech Expo este cel mai mare festival de tehnologie care reunește cele mai inovatoare produse tehnologice disponibile în Romania și nu numai, acesta a reușit să adune în jur de 18.000 de pasionați de tehnologie.

un comentariu

  1. […] Radioul, telefonul mobil și internetul păreau să fie de neconceput în viața reală cu ceva timp în urmă. Trecerea timpului și evoluția pe care am parcurs-o ne-a demonstrat că nimic nu este de fapt imposibil. Așa cum tehnologiile precedente ne-au uimit la momentul apariției lor,… Cititi mai multe aici: Tech Expo-Tehnologia din viitor este deja prezentă printre noi […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here