Rectificare bugetară: au fost suplimentate fondurile alocate Educației

1

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, informează că la rectificarea bugetară de vineri au fost suplimentate fondurile alocate domeniului.

 

„Prin rectificarea bugetară de astăzi în bugetul Ministerului Educaţiei a fost alocată suma de 217 milioane lei pentru cheltuieli de personal/ suplimentare necesară ca urmare a preluării creşelor în sistemul de educaţie (100 milioane lei suplimentare buget şi 117 milioane lei din redistribuiri în cadrul bugetului)”, a transmis ministrul de resort.

Vezi și Începe școala în modelul clasic? Ce spun Cîțu, Cîmpenau sau Rafila

Conform acestuia, la solicitarea Ministerului Educaţiei, bugetul pentru bursele elevilor a crescut cu 109 milioane lei prin sume defalcate din TVA.

De asemenea, suma de 5 milioane lei a fost alocată suplimentar pentru finanţarea învăţământului particular.

un comentariu

  1. […] Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, informează că la rectificarea bugetară de vineri au fost suplimentate fondurile alocate domeniului.   „Prin rectificarea bugetară de astăzi în bugetul Ministerului Educaţiei a fost alocată suma de 217 milioane lei pentru cheltuieli de personal/ suplimentare necesară ca urmare a preluării… Cititi mai multe aici: Rectificare bugetară: au fost suplimentate fondurile alocate Educației […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here