Programul pentru studenți, Erasmus+, se extinde

1

În catalogul Erasmus Mundus 44 de programe de masterat comune au fost adăugate, iar începând cu anul 2020 studenții vor putea beneficia de acestea. În octombrie aproximativ 120 de programe se vor deschide la cererile de burse de studenți care doresc să înceapă un master în septembrie 2020.

În aceste 44 de programe noi Erasmus + a investit peste 166 de milioane de euro, dintre care majoritatea ajung să plătească 3,422 de burse pentru studenții din întreaga lume pentru a participa la aceste programe de masterat de doi ani.

Citește și Psiholog criminalist despre educația copiilor: ,,nu trebuie să lipsească admonestarea și mica corecție”

Cele 44 de programe vor aborda o gamă largă de subiecte precum: medicina inovatoare și de precizie, silvicultură, economie, drepturile omului, , robotică și multe altele.

Ceea ce face ca aceste programe să fie atât de speciale este că acestea combină diferite facultăți și discipline. Studenții studiază în două sau mai multe dintre aceste diferite universități partenere în cei doi ani.

Toate informațiile necesare, aici.

Erasmus+ este programul prin care UE sprijină educația, formarea, tineretul și sportul în Europa. Dispune de un buget de 14,7 miliarde EUR, bani cu ajutorul cărora peste 4 milioane de europeni vor putea câștiga experiență și avea acces la studii, formare și voluntariat în străinătate.

Programul Erasmus+, care va fi derulat până în 2020, nu se limitează la studenți. El reunește un număr de 7 programe anterioare și oferă oportunități pentru diverse categorii de persoane și organizații.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here