“Parol, Mon Cher”, concurs de creaţie literară pentru liceeni, cu tema “Universul caragialesc”

2

“Parol, Mon Cher” este un concurs adresat elevilor claselor IX-XII și se desfășoară în perioada: 2 mai – 15 iunie, potrivit Agerpres.

Proză scurtă, poezie şi dramaturgie sunt cele trei categorii în care elevii vor trebui să se încadreze creaţiile artistice (texte literare, poezii).

Concursul se adresează elevilor din clasele IX – XII, din București.

Înscrierea se face pe baza unei Fişe de înscriere, iar lucrările vor fi expediate electronic pe adresa de e-mail caragiale2022@bibmet.ro, în perioada: 2 mai – 15 iunie.

De asemenea, pe lângă creaţiile câştigătoare, cele mai bune lucrări vor fi publicate într-o Antologie de texte tipărită la Editura Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, seria Literatura fără vârstă.

Fișa de înscriere și regulamentul concursului sunt de găsit pe bibmet.ro.

Concursul de creaţie literară cu tema “Universul caragialesc” este organizat de Biblioteca Metropolitană Bucureşti, prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Biblioteca Metropolitană Bucureşti este o reţea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului Bucureşti, care facilitează accesul la informare şi lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu.

CiTEȘTE ȘI Tabere gratuite la mare și la munte pentru copiii români din Diaspora

2 comentarii

  1. […] “Parol, Mon Cher” este un concurs adresat elevilor claselor IX-XII și se desfășoară în perioada: 2 mai – 15 iunie, potrivit Agerpres. Proză scurtă, poezie şi dramaturgie sunt cele trei categorii în care elevii vor trebui să se încadreze creaţiile artistice (texte literare, poezii). Concursul… Cititi mai multe aici: “Parol, Mon Cher”, concurs de creaţie literară pentru liceeni, cu tema “Universul caragiales… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here