Noi proiecte pentru copii, la Școala Gimnazială Măgurele, din Prahova | GALERIE FOTO

1

Noul an școlar se apropie cu pași repezi, iar conducerea Școlii Măgurele și cadrele didactice doresc să aibă totul pregătit din timp.

Vara aceasta a fost dedicată amenajării spațiilor educaționale pentru profesori și elevi, precum și actualizării informațiilor din cursurile și trainingurile inițiate.

Vacanța la Școala Măgurele a însemnat și activități precum:

Implementarea proiectului EDUFIT și implicarea copiilor in diferite activitați de dezvoltare emoțională;

Citiți și Incluziune educațională pentru copiii defavorizați | Proiect organizat de Școala Măgurele, Prahova

Tabără gratuită pentru copiii cu părinții plecați în străinătate – EduFit Boot Camp!

Boot Camp-ul se desfășoară în aceste zile, într-un loc mirific din zona Rucăr-Bran. În cele șase zile de tabără, trainerii, formatorii și consilierii The Forge Spirit și ai Fundației Didactica lucrează cu copiii activități fizice, recreative, de socializare, de consiliere vocațională și le  „antrenează”competențele de comunicare, de interrelaționare și de lucru în echipă. De asemenea, acești copii se bucura de aer curat și un peisaj de poveste, actități recreative și de socializare construite special de trainerii #ForgeSpirit și #FundatiaDIDACTICA, dezvoltare personală prin sport, jocuri de comunicare și autocunoaștere, reziliență și vânătoare de comori, drumeții, motivație și spirit de echipă.

Participarea la cursuri de Formare – Ambasadori Didacticum, care să vină în sprijinul profesorilor debutanți;

Amenajarea unei Săli de clasă în spațiu liber, dotat cu tehnologie modernă, în care pot desfașura activități educative elevii si profesorii;

Citiți și Inedit! Sală de clasă amenajată în aer liber la Școala Măgurele din Prahova | GALERIE FOTO

Modernizarea cabinetului de informatica și dotarea acestuia cu 25 de laptop-uri, tablă interactivă, videoproiector, imprimantă multifuncțională performantă, camera audio-video;

Creșterea gradului de digitalizare a școlii prin dotarea acesteia cu echipamente informatice moderne: 6 table interactive, 7 lapto-uri, 6 sisteme audio, 3 camere web, 16 tablete grafice, 5 videoproiectoare și 5 ecrane de proiecție.

“Deși ne place vara, toamna ne dă speranță și optimism datorită începuturilor de care avem parte împreună. Și cum acest demers este atât de important pentru noi, ne dorim ca fiecare detaliu să fie pus la punct, astfel încât fiecare elev și fiecare profesor să împărtășească împreună aceeași bucurie de a veni la școală.”precizează doamna director Claudia Iliescu.

Încă o dată s-a demonstrat că parteneriatul Școală – Fundația Didactica – Primaria Măgurele este posibil atunci când dorești să te implici pentru dezvoltarea elevilor! Lăudabil este tot ceea ce s-a făcut până în acest moment pentru a ajuta copiii comunei să desfășoare activități educative, dar să se și poată relaxa într-un cadru prielnic!

Felicitări tuturor! Mii de mulțumiri, Andreei Ciortea și întregii sale echipe de oameni inimoși precum si administrației publice locale Măgurele – Prahova.

un comentariu

  1. […] Noul an școlar se apropie cu pași repezi, iar conducerea Școlii Măgurele și cadrele didactice doresc să aibă totul pregătit din timp. Vara aceasta a fost dedicată amenajării spațiilor educaționale pentru profesori și elevi, precum și actualizării informațiilor din cursurile și trainingurile inițiate. Vacanța la… Cititi mai multe aici: Noi proiecte pentru copii, la Școala Gimnazială Măgurele, din Prahova | GALERIE FOTO […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here