Muzeul Brukenthal – mesaj inedit către vizitatori: Vă aşteptăm să vă bucuraţi de lucrările realizate în ulei

1
Foto: agerpres.ro

Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu îi îndeamnă pe vizitatori să admire tablourile în ulei, ilustrând mesajul de pe pagina de socializare cu o caricatură a lui Costel Pătrăşcan, cu un bărbat care merge cu căruciorul de la mall într-o galerie de artă.

 

„De sezon! Duminică frumoasă! Vă aşteptăm să vă bucuraţi de o mulţime de lucrări realizate in ulei în Muzeul Naţional Brukenthal! Bucurie, raţiune şi pace!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook al Muzeului Naţional Brukenthal.

Muzeul a reprezentat mesajul printr-o caricatură ce înfăţişează un bărbat care merge cu căruciorul de la mall într-o galerie de artă şi spune că îl interesează tablourile în ulei.

Vezi și Ce știm despre procesul Caragiale – Caion, cum s-a implicat poetul Macedonski

 

 

 

Sursa: agerpres.ro

un comentariu

  1. […] Muzeul Naţional Brukenthal din Sibiu îi îndeamnă pe vizitatori să admire tablourile în ulei, ilustrând mesajul de pe pagina de socializare cu o caricatură a lui Costel Pătrăşcan, cu un bărbat care merge cu căruciorul de la mall într-o galerie de artă.   „De sezon!… Cititi mai multe aici: Muzeul Brukenthal – mesaj inedit către vizitatori: Vă aşteptăm să vă bucuraţi de lucrările… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here