Elevii și studenții până în 26 de ani vor primi 200 de euro pentru achiziționarea unui computer

2

Guvernul a adoptat, în ședința de miercuri, o hotărâre prin care se acordă tinerilor, elevilor și studenților până în 26 de ani câte 200 de euro pentru achiziționarea unui computer.

“Astăzi a trecut prin Guvern o hotărâre prin care acordăm tinerilor, elevilor și studenților până în 26 de ani 200 de euro pentru achiziționarea unui computer. Acest proiect se derulează din 2004 fără întrerupere și cred că este un lucru pozitiv, pentru că peste 300.000 de elevi și studenți au fost beneficiarii acestuia”, a declarat ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, la finalul ședinței Executivului.

Citește și S-a promulgat legea prin care învățământul general obligatoriu este extins treptat la 15 clase

Ea a adăugat că anul acesta, din informațiile pe care le deține MEN, aproximativ 10.000 de elevi și studenți ar putea fi beneficiarii acestei hotărâri de Guvern.

2 comentarii

  1. […] Guvernul a adoptat, în ședința de miercuri, o hotărâre prin care se acordă tinerilor, elevilor și studenților până în 26 de ani câte 200 de euro pentru achiziționarea unui computer. “Astăzi a trecut prin Guvern o hotărâre prin care acordăm tinerilor, elevilor și studenților până… Cititi mai multe aici: Elevii și studenții până în 26 de ani vor primi 200 de euro pentru achiziționarea unui compute… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here