Elevii se întorc luni la cursuri

1
Foto: tulceanoastra.ro

Elevii se întorc luni la cursuri după două săptâmâni de vacanţă de primăvară, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Cursurile semestrului al doilea al anului şcolar 2021 – 2022 se vor încheia pe 10 iunie.

Prin excepţie, pentru clasele terminale din învăţământul liceal – clasa a XII-a zi, clasa a XIII-a seral şi frecvenţă redusă – anul şcolar are 32 de săptămâni de cursuri şi se va încheia pe 27 mai.

Pentru clasele a VIII-a, anul şcolar are 33 de săptămâni de cursuri şi se încheie la data de 3 iunie.

Vezi și “Toți copiii să învețe să înoate” – înotul, introdus în curriculum pentru elevii din Ungaria, într-un program finanțat de guvern

Pentru clasele din învăţământul liceal – filiera tehnologică, exceptând clasele terminale menţionate anterior, respectiv pentru clasele din învăţământul profesional anul şcolar are 37 de săptămâni de cursuri.

 

 

Sursa: agerpres.ro

un comentariu

  1. […] Elevii se întorc luni la cursuri după două săptâmâni de vacanţă de primăvară, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Cursurile semestrului al doilea al anului şcolar 2021 – 2022 se vor încheia pe 10 iunie. Prin excepţie, pentru clasele terminale din învăţământul liceal – clasa… Cititi mai multe aici: Elevii se întorc luni la cursuri […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here