Cătălin Drulă, apel la Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu: „Retrageți legile Educației!”

2
Drulă

Președintele USR, Cătălin Drulă, le cere președintelui Klaus Iohannis și liderului PSD, Marcel Ciolacu, retragerea legilor educației, în contextul scandalurilor de plagiat în care sunt implicați premierul Nicolae Ciucă și ministrul demisionar Sorin Cîmpeanu, potrivit unui comunicat al partidului.

 

Vezi și Cine preia ministerul Educației după demisia lui Cîmpeanu

Cătălin Drulă face ”un apel la decență” din partea ”adevăraților lideri ai coaliției de guvernare, Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu”, explicând că o retragere a legilor privind reforma în educație este singurul gest politic responsabil în acest context, mai ales că aceste legi nu fac decât să impună un și mai puternic control al politicului asupra profesorilor.

„Un plagiator și-a dat demisia, dar a scăpat ieftin, pentru că nu și-a cerut scuze, îi mai avem acolo pe Bode, pe Grindeanu și pe șeful tuturor, Ciucă, cu un plagiat care este limpede ca lumina zilei. Avem niște legi ale educației care consfințesc controlul politicului asupra profesorilor, niște legi care au indignat întreaga Românie. Retrageți-le! Fac apel la decența voastră“, a declarat Cătălin Drulă.

Reamintim că Sorin Cîmpeanu a demisionat joi seară de la Ministerul Educației, după scandalul de plagiat și criticile societății față de legile educației.

2 comentarii

  1. […] Președintele USR, Cătălin Drulă, le cere președintelui Klaus Iohannis și liderului PSD, Marcel Ciolacu, retragerea legilor educației, în contextul scandalurilor de plagiat în care sunt implicați premierul Nicolae Ciucă și ministrul demisionar Sorin Cîmpeanu, potrivit unui comunicat al partidului.   Vezi și Cine preia ministerul Educației… Cititi mai multe aici: Cătălin Drulă, apel la Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu: „Retrageți legile Educației!” […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here