Burse de până la 50% oferite de un grup de licee prestigios din Marea Britanie

0
marea-britanie-impurumuturi-studenții-ue

Burse de până la 50% oferite de un grup de licee prestigios din Marea Britanie. Bursele oferite de Abbey DLD Colleges din Marea Britanie pot acoperi până la 50% din valoarea taxei de școlarizare. Acestea vor fi oferite celor mai abili și determinați candidați care aplica pentru anul academic 2021 – 2022, pentru programul A-Level (ultimii 2 ani de liceu), in urma testelor de admitere, susținute pe data de 6 martie 2021.

Data limită pentru înscrieri este 5 martie 2021, iar acestea se realizează prin intermediul consultanților IntegralEdu care vor fi alături de familii pe tot parcursul procesului de admitere și după începerea studiilor la liceul ales.

Educația internațională continuă să fie în centrul atenției copiilor și părinților din România, chiar și în acest context. Aceștia caută un mediu școlar prielnic unei excelente formări academice, dar și unei pregătiri solide pentru viață.

Conform datelor oferite de IntegralEdu, peste 46% dintre elevii români în continuare plasează Marea Britanie în topul destinațiilor de studii. Însă un impediment major poate fi nivelul taxelor de școlarizare, cazare și mese din această țară. Iar bursele oferite de Abbey DLD Colleges au rolul de a facilita accesul elevilor din România la o educație de calitate, într-un mediu international.

Abbey DLD Colleges

DLD College London, grupul de licee mentionat, este castigatoarea titlului Independent Schools of the Year 2020 si este situata in inima Londrei, la cativa pasi de Westminster Bridge.

Abbey DLD Colleges caută numai anumiți candidați – pe aceia care au un interes deosebit pentru unul dintre cele două domenii de studiu: Economie & Politică sau Științe.

Atributele candidatului / candidatei ideal/e sunt:

  • Are între 15 și 17 ani (elevi din clasa a 10-a pe sistem românesc sau Year 11 pe sistem britanic)
  • Își doreste să devină lider și să genereze schimbări pozitive în jurul său;
  • Are o inteligență logico-matematică dezvoltată;
  • Are flexibilitate, minte deschisă și abilitatea de lucru în echipă;
  • Rezultatele sale școlare sunt excelente.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here