BAC 2023, sesiunea de toamnă. Subiectele și baremele de notare pentru Informatică, publicate de Ministerul Educației

1
Subiectele și baremele cu răspunsurile corecte pentru proba la alegere în funcție de profil de la Bacalaureat 2023, sesiunea de toamnă, au fost publicate de Ministerul Educației pe subiecte.edu.ro la ora 15:00. Descarcă de mai jos subiectele și baremele de corectare.

Accesul candidaților în centrul de examen la probele scrise s-a făcut în intervalul 7:30 – 8:30Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 3 ore pentru fiecare probă.

  • Pe 21 august 2023 are loc proba la Limba și literatura maternă.

Vezi și: Profilul absolventului de liceu ar trebui aprobat în septembrie, potrivit unui proiect al Ministerului Educației

Subiect Informatică Limbajul C/C++ – specializarea matematică-informatică

E_d_Informatica_2023_sp_MI_C_var_07_LRO

Subiect Limbajul Pascal – mate-info

Barem Informatică C/C++ și Pascal – specializarea matematică-informatică

Afișarea primelor rezultate, în format anonimizat, conform prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – GDPR), va avea loc în data de 25 august (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, atât în format standard/letric, cât și electronic. În acest sens, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației este finală și poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale vor fi comunicate marți, 29 august.

Nota minimă de promovare – pentru fiecare probă – este 5 (cinci), iar media finală necesară pentru a promova examenul este cel puțin 6 (șase).

Află restul baremelor de pe edupedu.ro 

un comentariu

  1. […] Subiectele și baremele cu răspunsurile corecte pentru proba la alegere în funcție de profil de la Bacalaureat 2023, sesiunea de toamnă, au fost publicate de Ministerul Educației pe subiecte.edu.ro la ora 15:00. Descarcă de mai jos subiectele și baremele de corectare. Accesul candidaților în centrul de… Cititi mai multe aici: BAC 2023, sesiunea de toamnă. Subiectele și baremele de notare pentru Informatică, publicate de M… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here