Academia de înot Bluemarin participă la Swimathon pentru o cauză nobilă – susținerea copiilor cu dizabilități

1

Sâmbătă, 29 iunie 2019, la Bazinul Dinamo din București, 15 copii vor înota la Swimathon, în cadrul celui mai mare eveniment de strângere de fonduri, pentru Centrul de Recuperare Rafael.

Dacă anul trecut SuperEroii Bluemarin au contribuit la deschiderea centrului de recuperare, anul acesta se transformă în BlueMarinari și își propun să traverseze mări și oceane cu scopul de a strânge cât mai mulți bănuți.

Programul “Copiii cu dizabilități câștigă abilități!” are ca scop principal creșterea numărului de copii susținuți gratuit prin serviciile de recuperare care constau în ședințe individuale și de grup, socializare, stimulare senzorială, logopedie, kinetoterapie.

Oricine poate înota la Swimathon pentru scopuri caritabile

„Ne bucurăm și astăzi pentru amprenta lăsată anul trecut prin care am contribuit la deschiderea centrului de recuperare Rafael. Așa că ne-am mobilizat din nou și vrem să îi ajutăm în continuare. Vestea unui copil cu nevoi speciale este copleșitoare. Nimic nu te poate pregăti pentru ea. Pentru mulți dintre părinți recuperarea poate fi destul de greu de suportat din punct de vedere financiar… copiii cu dizabilități au mai mari șanse să își atingă potențialul maxim dacă sunt stimulați corespunzător. Au nevoie de recuperare și suport. Anul acesta suntem mai mulți și ne bucură acest lucru! Sunt 15 copii ce vor înota, ca alți copii să poată beneficia de recuperarea de care au nevoie. Prin „Împreună suntem mai puternici” arătăm dorința de a vă invita alături de noi în această minunată călătorie!”, a declarat Bogdan Marin, fondatorul Academiei de înot Bluemarin 2000.

Citește și Comisia Europeană: Abandonul școlar din România, cu 6% mai mare față de media UE

Swimathon reprezintă un mecanism – platformă de strângere de fonduri, dezvoltat în jurul unui eveniment de strângere de fonduri prin înot, deschis pentru companii, persoane fizice, organizații și grupuri de inițiative.

un comentariu

  1. […] Sâmbătă, 29 iunie 2019, la Bazinul Dinamo din București, 15 copii vor înota la Swimathon, în cadrul celui mai mare eveniment de strângere de fonduri, pentru Centrul de Recuperare Rafael. Dacă anul trecut SuperEroii Bluemarin au contribuit la deschiderea centrului de recuperare, anul acesta se… Cititi mai multe aici: Academia de înot Bluemarin participă la Swimathon pentru o cauză nobilă – susținerea copiilor… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here