Yuppy Yee Events – Animatori pentru Copii în București și Ilfov: magia petrecerilor de neuitat

3
animatori pentru copii Yuppy Yee

Copilăria este o perioadă plină de bucurie și energie, iar organizarea unei petreceri pentru cei mici ar putea deveni o adevărată provocare pentru părinți. Însă cu animatorii Yuppy Yee Events, totul devine mai ușor. Firma de annimatori pentru copii vine cu idei adaptate vârstei, fie că vrei să faci o petrecere acasă, la un loc de joacă sau chiar la grădiniță.

Yuppy Yee Events oferă servicii de animație pentru copii în București și Ilfov, aducând zâmbete și fericire în inimile celor mici.

De ce să alegi animatori pentru copii la petrecerea copilului tău. Ce activități sunt incluse în pachetele de animație Yuppy Yee

Experiența Yuppy Yee: Animatori pentru copii pentru fiecare vârstă

Yuppy Yee se distinge ca un partener de încredere pentru părinții care doresc să ofere celor mici momente memorabile în cadrul petrecerilor de ziua lor sau a altor evenimente speciale.

Calitatea primează în oferirea serviciilor, astfel că, firma dispune de portofoliu variat. De la prințese și supereroi până la personaje din desene animate, fiecare costum contribuie la crearea unei atmosfere magice și captivante. Pentru perioada sărbătorilor de iarnă, Yuppy Yee Events pune la dispoziție costume de Moș Crăciun, Spiriduși și Crăciuniță.

Prețuri avantajoase și pachete personalizate pentru petreceri de calitate

Firma Yuppy Yee oferă prețuri avantajoase și pachete personalizate pentru petreceri de calitate. Înțelegând diversitatea bugetelor, Yuppy Yee se asigură că fiecare petrecere este unică și adaptată nevoilor specifice ale clienților. În pachetele de servicii, în portofoliul Yuppy Yee se răgăsește și mașină de vată de zahăr, ursitoare, mașină de baloane de săpun, pinata sau cabină foto.

Iată care sunt prețurile pentru serviciile oferite de Yuppy Yee Events:

Pachet 1

Un animator pentru copii pentru o oră – 180 lei. Pachetul include:

  • Jocuri interactive și dansuri tematice
  • Baloane modelabile sau pictură pe față la alegere, în funcție de numărul de copii

Pachet 2

Un animator pentru 2 ore – 170 lei/oră. Pachetul include:

Jocuri interactive si dansuri tematice

Baloane modelabile

Pictură pe față

Pachet 3

Doi animatori pentru 2 ore – 160 lei/h de animator (640 lei în total). Pachetul include:

Jocuri interactive și dansuri tematice

Baloane modelabile

Pictură pe față

Atelier de brățări

Vânătoare de comori

Pachet Extra

Orice pachet de minim 3 h va avea Mașină de Baloane de Săpun BONUS

Pachet Sweet

Doi animatori 2 h + mașină de vată de zahăr – 1000 lei

Pachet Candy

1 animator – 2 ore și PINATA cu dulciuri inclus – 480 lei

jocuri și dansuri tematice

picură pe față

baloane modelabile

pinata cu dulciuri

Pachet Ursitoare & animator copii

700 lei 3 ursitoare + animator 2h 

Cele trei zâne ursitoare oferă un show magic. Înțelepciunea, Iubirea și Norocul oferă un spectacol de basm. Textul emoționant le va oferi părinților, nașilor și invitaților o senzație de neuitat. Cele trei zâne îi vor ursi micuțului copilaș o viață de poveste, doar cu experiențe pozitive.

800 lei 4 ursitoare + animator 2h

Pachetul de patru ursitoare le include pe cele trei zâne bune, la care se adugă zâna cea rea care are rol comic în poveste. Zâna cea rea nu este acolo pentru a-i face rău copilului, așa cum se crede, ci pentru a le „șicana” pe cele trei zâne bune. De asemenea, zâna cea rea va destinde atmosfera cu câteva glume savuroase la adresa invitaților.

Pachet Oglindă foto 

  • 1100 lei 4 h
  • 1300 lei 6 h
  • 1800 lei toata perioada evenimentului

Servicii extra

Pinata – 180 lei

Mașină de baloane de săpun – 120 lei

Jocuri și dansuri pentru petreceri pline de energie și distracție

Petrecerile Yuppy Yee nu sunt doar despre costume și decoruri, ci și despre activități interactive care încurajează participarea și distracția. Jocuri adaptate vârstei copiilor, sesiuni de dans și activități tematice fac parte din programul animațiilor, asigurându-se că cei mici se bucură de fiecare moment.

Yuppy Yee transformă petrecerile pentru copii în adevărate aventuri cu vânătoare de comori și scenarii captivante. Prin intermediul acestor activități, copiii sunt implicați în povestea special creată pentru ei, experimentând bucuria explorării și a colaborării.

Ateliere creative și aventuri educaționale

Cu ateliere creative, inclusiv confecționarea de brățări și pictură, Yuppy Yee oferă copiilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile artistice și de a descoperi bucuria lucrului manual. Fie că e vorba de un atelier tematic, cum ar fi cel de confecționat stegulețe de ziua României sau de pictat globulețe pentru Crăciun, copii au ocazia să-și exploreze creativitatea.

Ateliere sunt destinate doar grădinițelor, iar costul este perceput per copil.

Cu Yuppy Yee, fiecare petrecere devine o experiență unică și de neuitat. Descoperă magia și bucuria oferite de animatorii noștri pentru copii în București și Ilfov.

Yuppy Yee Events se poate găsi pe:

Facebook: https://www.facebook.com/SuperAnimatoriiPetreceriiTale

Instagram: https://www.instagram.com/yuppy.yee/

3 comentarii

  1. […] Copilăria este o perioadă plină de bucurie și energie, iar organizarea unei petreceri pentru cei mici ar putea deveni o adevărată provocare pentru părinți. Însă cu animatorii Yuppy Yee Events, totul devine mai ușor. Firma de annimatori pentru copii vine cu idei adaptate vârstei, fie… Cititi mai multe aici: Yuppy Yee Events – Animatori pentru Copii în București și Ilfov: magia petrecerilor de neuitat […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here