De ce să alegi animatori pentru copii la petrecerea copilului tău. Ce activități sunt incluse în pachetele de animație Yuppy Yee

4
animatori pentru copii Yuppy Yee

Organizarea unei petreceri pentru copii îți poate da mari bătăi de cap și ai putea risca să nu te bucuri prea mult de eveniment. Energia copiiilor care vor să facă cât mai multe activități, te-ar putea doborî. Tocmai de aceea, este important ca la ziua de naștere a copilului să fie un personaj care nu doar să-i anime, ci să le și creeze amintiri de neuitat.

Când o petrecere reușită devine un business bun

Importanța animatorilor pentru copii la o petrecere

Cu toate că ziua de naștere a copilului este una dintre cele mai importante zile din an, mulți părinți recunosc că este o mare bătaie de cap să te ocupi de cel mic și invitații lui. Tocmai de aceea este recomandat ca la petrecerea celui mic să fie invitat un animator pentru copii. Fie că faci petrecerea acasă, la un loc de joc sau chiar la un restaurant, un animator pentru copii este alegerea perfectă pentru o zi de naștere de neuitat.

Copilul tău nu doar că va fi impresionat că vine la ziua lui de naștere supereroul lui preferat, însă va fi o adevărată bucurie pentru el să petreacă alături de prietenii și personajul lui preferat din desene animate. Însă ce face, mai exact un animator pentru copii?

Un animator pentru copii este acolo pentru ca cei mici să fie ținuți în priză cu jocuri și activități specifice vârstei lor. Pe lângă pictura pe față sau mânuță și baloanele modelabile, copiii mai pot participa la o mulțime de activități dedicate vârstei. Astfel, animatorii Yuppy Yee sunt alegerea perfectă dacă îți dorești o petrecere de neuitat pentru copilul tău.

Care sunt activitățile pe care animatorii Yuppy Yee le fac la petrecerile de copii

Persoanajul preferat al copilului tău poate transforma petrecerea într-una de neuitat cu doar câteva elemente definitorii pentru o petrecere de copii. În funcție de vârstele pe care le au cei invitați la petrecere, animatorii Yuppy Yee organizează jocuri antrenante care să-i determine să iasă din zona de confort.

Jocurile celebre ale copilăriei fac furori chiar și în ziua de azi, cei mici fiind în extaz când aud de jocuri precum „Rațele și vânătorii”, „Cât e ora Lupule”, „Statuile muzicale” sau „Apă, foc, pământ”.

 

@yuppyyee ✋🏻🙋🏻‍♀️ Mâna sus cine mai știe jocul ăsta ♥️ #animatori #animatoripetreceri #animatoribucuresti #animatoricopii #pirat #kids #petreceri #petreceripentrucopii #copii ♬ Paro – Speed Up TikTok – Nej’

Dansurile tematice, precum Limbo, sunt mereu o sursă de râsete cu gura până la urechi, mai ales dacă animatorii lansează și o serie de provocări amuzante pe parcursul dansului. Și cum fiecare provocare trebuie să aibă un premiu la final, cei mici pot primit mici atenții din partea animatorilor.

O altă activitate din portofoliul Yuppy Yee este atelierul de brățări. Ajutați de animatori sau de părinți, copiii își pot confecționa propria brățară din mărgele colorate.

Și bineînțeles, ultimele, dar nu cele din urmă activități, sunt baloanele modelabile și pictura. În funcție de preferințele lor, copiii primesc din partea animatorilor baloane modelabile și pictură pe față sau pe mânuță.

O petrecere reușită pentru copii este una în care copiii se distrează pe cinste alături de personajul lor preferat din universul Disney sau Marvel. Dacă și tu ai nevoie să organizezi o petrecere pentru copii, Yuppy Yee este alegerea potrivită. Mai multe detalii despre activitățile pe care le fac animatorii pentru copii Yuppy Yee, se pot regăsi și pe conturile de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/SuperAnimatoriiPetreceriiTale

Instagram: https://www.instagram.com/yuppy.yee/

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@yuppyyee

4 comentarii

  1. […] Organizarea unei petreceri pentru copii îți poate da mari bătăi de cap și ai putea risca să nu te bucuri prea mult de eveniment. Energia copiiilor care vor să facă cât mai multe activități, te-ar putea doborî. Tocmai de aceea, este important ca la ziua… Cititi mai multe aici: De ce să alegi un animator pentru petrecerea copilului tău. Ce activități sunt incluse în pache… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here