Lil Kelaan Carter participă la campionatul WORLD OF DANCE ROMANIA 2023 alături de 25 de dansatori din trupa sa The Hardest Generation Crew, pe 4 noiembrie

0
Lil Kelaan Carter
Lil Kelaan Carter

Lil Kelaan Carter, dansator, coregraf, creative director, actor și fashion designer, în vârstă de 20 de ani, alături de trupa sa The Hardest Generation Crew, se alătura competiției WORLD OF DANCE ROMANIA 2023.

Tânărul Lil Kelaan Carter se pregătește să conducă o echipă de 25 de dansatori talentați pentru a concura în prestigioasa competiție World of Dance Romania 2023, care reunește dansatori talentați din toate colțurile lumii, în căutarea elementelor distincte pe care le pot aduce participanții în lumea dansului. Evenimentul oferă dansatorilor șansa de a-și exprima creativitatea și de a se evidenția, într-un cadru competițional de excepție, în fața unui juriu format din profesioniști ai industriei.

Lil Kelaan Carter se alătura competiției în DIVIZIUNEA ECHIPE, alături de The Hardest Generation Crew, trupa fondată de către artist în luna mai a anului 2023. Premiul pentru locul 1 se ridică la 10.000 de dolari. Următoarele categorii la care participă în variantă solo sunt 1v1 All StylesBattle și Solo Upper Division, cu miza calificării în finala din Los Angeles pentru toate cele trei categorii.

LIL KELAAN CARTER, ANTRENAT ÎN PROGRAME DE DANS DE ELITĂ DIN SUA, A PREGĂTIT UN SHOW DE EXCEPȚIE ALĂTURI DE TRUPA SA THE HARDEST GENERATION CREW PENTRU WORLD OF DANCE ROMANIA 2023

Cu o pregătire de clasă mondială, antrenat în programe de dans de elită din SUA încă de la vârsta de 16 ani, dar cu 15 ani de experiență în lumea dansului, Lil Kelaan Carter împreună cu The Hardest Generation Crew a pregătit pentru campionatul WORLD OF DANCE ROMANIA 2023 un spectacol inedit, ce pune în lumină un concept care subliniază unicitatea evoluției în plan uman. Conceptul vizionar al coregrafului Lil Kelaan Carter pentru această interpretare se învârte în jurul portretizării unui spectacol de dans care celebrează forța dansului de a aduce oamenii împreună. Numărul este un omagiu adus timpului și momentelor cheie de intersecție a culturii stradale cu arta dansului, ce a dus treptat la unirea indivizilor, care au contribuit mai apoi la crearea unor stiluri iconice, relevante până astăzi.

Citește continuarea pe Newsone.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here