Vouchere educaționale pentru elevii din Sectorul 5

1

Copiii din Sectorul 5 al Capitalei vor primi săptămâna aceasta vouchere educaționale, pe care le vor putea folosi să-și achiziționeze manuale și alte cărți necesare pentru școală.

„Toți copiii din sector vor primi niște vouchere educaționale în această săptămână în baza cărora vor putea să-și cumpere carte școlară și manuale – 100 de lei pentru fiecare copil de la I-IV, 150 pentru copii din V-VIII și 200 de lei pentru copiii de la liceu”, a anunțat ieri primarul Sectorului 5, Daniel Florea, cu prilejul participării sale la deschiderea anului școlar la Școala 127.

Edilul a precizat, de asemenea, că și profesorii vor primi vouchere în valoare de 500 de lei. Programul „Școală după școală” va începe „în jur de 1 octombrie”, a adăugat acesta, afirmând că a făcut și „un parteneriat cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua, cu mai multe organizații nonguvernamentale, astfel încât copiii să poată să desfășoare activități sportive și culturale la cel mai înalt nivel”.

În plus, copiii vor putea primi o masă caldă seara, în cadrul programului „Școală după școală”, norma de hrană fiind majorată la 20 de lei, față de 11 lei, suma alocată până în prezent.

Citește și Premierul Dăncilă: Actul de educație este fundamental pentru evoluția oricărei societăți

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here