Virgil Ianțu și “câștigă România!”, întâlnire cu studenții Universității Politehnica din București

1

Virgil Ianțu și “Câștigă România!” continuă seria întâlnirilor cu tinerii pasionați de concursurile de cultură generală din marile centre universitare. Într-un moment de sărbătoare, când se aniversează Centenarul Marii Uniri, dar și 200 de ani de când Gheorghe Lazăr a pus bazele primei Școli tehnice superioare cu predare în limba română, gazda “Câștigă România!” îi va cunoaște pe studenții Universității Politehnica din București, pasionați de istoria, cultura și frumusețile României.

Astfel, marți, 20 noiembrie, de la ora 18.00, cunoscutul om de televiziune îi va avea invitați pe studenții Universității Politehnica din București la o discuție antrenantă despre carieră în mass-media, cât și despre culisele singurului concurs de cultură generală pe teme legate exclusiv de țara noastră. Nu vor lipsi nici premiile, care pot fi câștigate pe loc.

“Întâlnirile cu studenții mă bucură enorm și mă încarcă cu energie și dorința de a merge mai departe. Fie că sunt copii, adolescenți sau tineri știu că sunt un bulgăre de pasiune, ambiție și speranță, dar adesea blocați de deznădejde. Este prima întâlnire cu Politehnica București și mă aștept la un dialog despre acțiuni civice, perspective și succes. Mă aștept totodată și la o multitudine de întrebări, la care am un singur răspuns. Câștigi tu! Câștigă, România!”, a declarat Virgil Ianțu, gazda emisiunii Câștigă România!

La rândul său, Cornel Chira ,directorul de comunicare al Universității Politehnica din București a ținut să precizeze că “încadrăm această frumoasă manifestare în ciclul de evenimente dedicate aniversării a 200 de ani de la înființarea Universității noastre și credem totodată, că în cele două secole de activitate, “Câștigă România” a fost principalul nostru deziderat, reușind să extindem arii de dezvoltare socio-economică pe plan național, dar și internațional, prin aportul pe care l-au adus miile de ingineri instruiți la Universitatea Politehnica din București. Sunt convins că, în pofida profilului tehnic al UPB, studenții noștri își vor descoperi și de această dată latura culturală, demonstrând că sunt și fini observatori ai istoriei, geografiei sau literaturii române”.

Evenimentul se va desfășura în Biblioteca UPB, în intervalul orar 18.00 – 19.00. Cei prezenți vor avea totodată ocazia să se înscrie la preselecțiile “Câștigă România!”, pentru a trăi pe viu emoțiile show-ului televizat în sezonul următor al concursului TVR 2.

un comentariu

  1. […] Virgil Ianțu și “Câștigă România!” continuă seria întâlnirilor cu tinerii pasionați de concursurile de cultură generală din marile centre universitare. Într-un moment de sărbătoare, când se aniversează Centenarul Marii Uniri, dar și 200 de ani de când Gheorghe Lazăr a pus bazele primei Școli tehnice… Cititi mai multe aici: Virgil Ianțu și “câștigă România!”, întâlnire cu studenții Universității Politehnica … […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here