Peste 5.500 studenți ai USAMV Cluj-Napoca vor beneficia de servicii gratuite de medicină generală și dentară

0
usamv-cluj-napoca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV Cluj-Napoca), în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, vor inaugura joi, 23 noiemrbie cabinetele de Medicină Dentară și Medicină Generală care vor asigura servicii medicale în regim de gratuitate studenților USAMV Cluj-Napoca, anunță universitatea.

În cadrul aceastui parteneriat, conform protocolului de colaborare între USAMV Cluj-Napoca și DASM Cluj-Napoca – Serviciul Cabinete Medicale, pentru cabinetele destinate studenților din USAMV Cluj-Napoca, Universitatea a pus la dispoziție spațiul din campus complet renovat și amenajat conform normelor de înființare a cabinetelor. De asemenea, conform aceluiași protocol, USAMV Cluj-Napoca a investit în dotarea cu mobilier de tip medical și asigură pe tot parcursul colaborării serviciile de curățenie, întreținerea și cheltuielile cu regia spațiului.

Citește și: Laurențiu Sima, tubistul de la Ateneul Român: Chiar nu poți să zici că mori de foame cu muzica

În cadrul aceluiași protocol, DASM Cluj-Napoca, a dotat cabinetul de Medicină Dentară cu aparatură stomatologică și aparatură pentru sterilizarea instrumentarului stomatologic, precum și aparatura medicală pentru cabinetul de Medicină Generală. De asemenea, DASM Cluj-Napoca asigură buna funcționare a cabinetelor cu materiale medicale (stomatologice și de medicină generală), mentenanța aparaturii și salarizarea personalului medical, angajat cu contract de muncă la DASM Cluj-Napoca, Serviciul Cabinete Medicale.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here