Studenții de la USAMV București se pregătesc pentru viitorul business

0
USAMV_Bucuresti

Facultatea de Management din cadrul USAMV București, împreună cu Federația Națională PRO AGRO, organizează evenimentul ,,PROMOVĂM ÎMPREUNĂ ROMÂNIA”,  în clădirea nouă a Facultății de Management, în Bd. Mărăști nr. 59, Corp P, sala P 33, în data de 15 decembrie.

În cadrul acestui eveniment se dorește promovarea în scop didactic a afacerilor reale cu produse agroalimentare românești reprezentative, produse cu istorie și tradiție, lucrul în echipa, inițiativa, ideile, filme de promovare, mini-stand-uri, materiale promoționale personalizate, campanii de sampling și interviuri în teren.

Ideea centrală a evenimentului: ÎNVĂȚĂMANTUL  și INOVAREA, sunt tinerii, viitori antreprenori dornici să se pregătească cât mai bine pentru ceea ce vor face în viața reală, în viitor.

Vor fi 10 echipe cu stand propriu de la Specializarea Inginerie Economică în Agricultură și Inginerie și Management în Alimentația Publica și Agroturism  și una pentru Liceul Sf. Antim Ivireanu și Colegiul Grigore Cerchez.

 

Citește și: Elevii și profesorii ieșeni ai anului, premiați în cadrul Galei Excelenței în Educație

 

Deschiderea evenimentului va fi facuta de Toma Dinu, decanul USAMV, urmat apoi de alocutiunea rectorului Sorin Cîmpeanu.

Speakeri invitați:

Dl. Daniel BOTĂNOIU, Secretar de Stat MADR(in curs de confirmare);

Dl. Alexandru STĂNESCU, Președinte al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților(in curs de confirmare);

Dl. Cosmin MARINESCU, Consilier Prezidențial (în curs de confirmare).

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here