Teleșcoala revine la TVR2

0

Teleșcoala, prietenul silitor și care ajută la nevoie elevii, revine la TVR2. Noul sezon al emisiunii educaționale se va desfășura într-un decor cu totul nou, în condiții tehnice excepționale, astfel încât elevii aflați în pragul susţinerii examenelor de Evaluare Națională şi Bacalaureat să primească tot suportul de care au nevoie. Cursurile vor putea fi urmărite la televizor, pe canalul de YouTube al TVR și pe pagina de Facebook a emisiunii.

 

Noul sezon al emisiunii Teleșcoala debutează luni, 8 februarie, la TVR2, într-un decor nou și modern.

Noua sală de clasă a fost construită într-unul dintre studiourile TVR și folosește tehnologii moderne. Profesorii vor avea la dispoziție o tablă inteligentă, unde vor fi afișate tema cursului și rezolvările aplicațiilor.

În fiecare săptămână, de luni până vineri, elevii vor avea la dispoziție 20 de emisiuni, în două intervale orare.

Dimineață, de la 9.00 la 10.00, sunt programate ore de Română şi Matematică, pentru clasa a VIII-a.

Clasei a XII-a îi este rezervat intervalul orar 15:00-16:00, pentru materiile dedicate nivelului liceal: Limba şi literatura română, Matematică, Biologie, Fizică, Istorie, Geografie, Chimie, Informatică, Economie, Filosofie, Logică, Sociologie.

Toate cursurile de maximum jumătate de oră vor fi postate și pe canalul de YouTube al TVR, și pe pagina de Facebook a emisiunii.

„Teleșcoala” este emisiunea produsă de Televiziunea Română, în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării, care stabilește tematica, ordinea lecțiilor și invită profesorii care vor susține cursurile televizate. Programul este bazat în întregime pe voluntariat.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here