Interesat de studii în domeniul ospitalității? Vezi cum poți câștiga o excursie de documentare în Elveția. Un proiect educațional pentru români marca Swiss Education Group

0

Un eseu, un videoclip, o prezentare PowerPoint sau orice alt proiect creativ care să aibă ca temă industria turismului. Asta trebuie să trimită cei care vor să câștige unul dintre premiile concursului organizat de Swiss Education Group (SEG) și IntegralEdu în cadrul evenimentului educațional online dedicat românilor care sunt interesați de industria ospitalității. Câștigătorul va beneficia, alături de doi membri ai familiei, de o excursie în Elveția în care va avea oportunitatea să viziteze una dintre cele mai reputate universități cu profil turistic din lume.  

Dedicat celor care sunt interesați de o carieră în turism, industria hotelieră sau în arta culinară, evenimentul online organizat de cele două reputate instituții din domeniul educației începe joi, 10 februarie 2020, de la ora 15.00, printr-un masterclass susținut de Max Behesht, decan al César Ritz Colleages and Culinary Arts Academy Switzerland.

Apoi, pe parcursul evenimentului, participanții vor intra în atmosfera universitatilor membre a Swiss Education Group și vor descoperi programele de studiu pe care acestea le oferă. Vor fi reprezentate cinci institutii de elita din Elvetia: César Ritz Colleges, Culinary Arts Academy Switzerland, Hotel Institute Montreux, IHTTI School of Hotel Management si Swiss Hotel Management School.  Una dintre aceste universități prestigioase va fi vizitată de câștigătorul ineditului concurs lansat de organizatori.

Astfel, până la 19 februarie 2020, tinerii interesați de călătorii și de industria  turismului vor putea trimite pe adresa lzapucioiu@integraledu.ro un eseu de aproximativ 500 de cuvinte, o prezentare PowerPoint sau un videoclip de circa 2 minute în care să urmărească unul din următoarele scenarii:

  • Sunteți un antreprenor care dețineți un boutique hotel nou pe piață. Care este strategia să vă faceți afacerea competitivă și ce rol ați acorda părții de new business pentru a depăși provocările generate de COVID-19?
  • Care este cea mai mare motivație sau care este pasiunea dumneavoastră? Dacă ați dispune de un buget nelimitat, ce afacere ați demara?
  • Cine și ce vă inspiră? Împărtășiți un moment pe care l-ați trăit alături de o persoană care vă inspiră sau povestiți o experiență deosebită pe care ați avut-o cu privire la servicii de excepție în domeniul turismului.

Înscrierile se fac pe pagina evenimentului: http://www.worlduniversities.ro/.

Juriul va puncta creativitatea, originalitatea și capacitatea de a gândi “outside of the box”. Pe 23 februarie vor fi anunțați cei 5 finaliști ai concursului, iar pe 24 februarie va avea loc prezentarea proiectelor și desemnarea câștigătorilor. Vârsta minimă de participare este de 14 ani, iar proiectele trebuie să fie în limba engleză.

Locurile 2 și 3 vor câștiga premii constând în vouchere de la librăria Cărturești, în timp ce marele câștigător va beneficia de o excursie de două nopți în Elveția, unde va putea fi însoțit de doi membri ai familiei și va vizita una dintre cele mai renumite universități care pregătesc specialiști în industria ospitalității.

Educație de top în industria ospitalității

De aproape patru decenii, SEG este lider la nivel mondial în domeniul industriei ospitalitatii. Păstrând tradiția managementului hotelier din Elvetia, toate programele de studiu oferite combină învătarea academică cu experiența practică. Conform datelor SEG, peste 95 % dintre absolventi lucrează în industria hotelieră de lux din întreaga lume. Aproape 90% dintre ei ocupa functii de management ori au propria afacere, încă din primii 5 ani de la terminarea studiilor.

Swiss Hotel Management School și César Ritz Colleges, parte a SEG, sunt doua universitati specializate in managementul turismului hotelier. Hotel Institute Montreux include in programul sau de studii experiența elvețiană în managementul hotelier, alături de cea acumulata în spațiul american. În cadrul Culinary Arts Academy Switzerland sunt pregatiti marii bucatari din restaurantele de lux din întreaga lume, iar IHTTI School of Hotel Management din Neuchatel este specializată în domeniul designului hotelier.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here