Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova deschide Stagiunea Estivală în Grădina TNC

0

Teatrul Național ”Marin Sorescu” din Craiova va deschide Stagiunea Estivală miercuri, 18 august 2021 cu cea mai recentă premieră a instituției – comedia Face to face de Peter Quilter, regia Adrian Andone.

Stagiunea Estivală se va desfășura în perioada 18 august – 12 septembrie 2021, interval în care sunt programate 14 reprezentații în aer liber, în Grădina TNC și 2 reprezentații ale spectacolului Inimă și alte preparate din carne de Dan Coman, regia Radu Afrim, în sala „Amza Pellea” a teatrului.

Producția Inimă și alte preparate din carne de Dan Coman, regia, video și univers sonor Radu Afrim, scenografia Irina Moscu – câștigătoare a Premiului UNITER pentru cel mai bun spectacol al anului 2020 se va juca sâmbătă, 21 august și duminică, 22 august, de la ora 19:00.

Spectatorii care dețin bilete la spectacolele anulate în stagiunea trecută sunt așteptați la Agenția teatrală pentru a le schimba cu bilete la spectacolele programate. Detalii aici: https://tncms.ro.

Vezi și Sibiu: Povestea prinţesei deocheate va deschide Jocurile Culturale Olimpice, din 2022, în Japonia

Biletele se pot achiziționa de la Agenția teatrală sau online, pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet. Prețul biletelor este 45 lei la Agenția teatrală, și 44 lei pe platforma online. Elevii, studenții și seniorii beneficiază de reducere.

Contact Agenția teatrală:
Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, în clădirea teatrului
Telefon: 0251.413.677.
Program: Luni-Vineri 11:00-17:00

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here