ASE lansează un porgram de studii în domeniul ospitalității în colaborare cu Ecole hôtelière de Lausanne din Elveția

0
program-studii-domeniul-ospitalității-ase-ecole hoteliere de Lausanne

ASE lansează miercuri, 5 aprilie, Programul de studii postuniversitare Managementul Strategic al Ospitalității, organizat împreună cu Ecole hôtelière de Lausanne din Elveția, considerată de unele voci drept cea mai prestigioasă școală din lume în domeniul ospitalității.

Programul de studii va avea o durata totală de 198 de ore de formare în domeniul serviciilor și al industriei hoteliere, asigurate de specialiști de la Școala din Lausanne și ASE. Absolvenții săi vor obține un Certificat de atestare a competențelor profesionale, recunoscut de Ministerul Educației Naționale din România și un Certificat de Educație executivă, eliberat de Ecole hoteliere de Lausanne. Cursanții interesați pot urma, după absolvire, un modul opțional de 5 zile, desfășurat la Ecole hoteliere de Lausanne.

Citește și: Industria ospitalității: de ce sunt tot mai căutate studiile academice din domeniu?

 

La festivitate vor participa reprezentanți din conducerea ASE și EHL, Ministrul Educației Naționale—prof. univ. dr. Pavel Năstase, Ministrul Turismului — dl. Mircea Titus Dobre, Director Dezvoltare Lausanne Hospitality Consulting — prof. dr. Ray Junius, membri ai corpului diplomatic, ai Camerelor de Comert, ai Consiliului Consultativ al ASE, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din turism, ai administrației publice locale, specialiști în domeniul hotelier, profesori și studenți ai ASE.

Ecole hôtelière de Lausanne, fondată în 1893, este prima de acest profil din lume, cu o mare contribuție la dezvoltarea turismului în Elveția și este considerată de către specialiști ca fiind cea mai performantă pentru formarea de directori și operatori în industria ospitalității.

Festivitatea de lansare oficială va avea loc pe 5 aprilie începând de la ora 15, în Aula Magna a ASE.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here