Studenții Universității din București au obținut 11 medalii la competiția europeană Markstrat

2

Studenții Facultății de limbi și literaturi străine și ai Facultății de administrație și afaceri din cadrul Universității București (UB) au obținut 11 medalii la competiția europeană de strategii de marketing Markstrat, găzduită de Universidad CEU Cardenal Herrera din Spania.

Echipa Universității din București a obținut două medalii de aur – Rebecca Dumitrăchescu și Denisa Roxana Cremenescu, o medalie de argint – Elena Vladu și opt medalii de bronz – Ana Alexandra Băcescu, Mihaela Cristiana Ștefan, Luminița Dumitru, Anamaria Cătălina Dinu, Ilinca Brehuescu, Valentina Mihaela Barbu, Maria Irina Diaconu și Andrei-Răzvan Ungureanu, informează UB, într-un comunicat.

Nu doar studenții au obținut medalii, ci și cele două cadre didactice coordonatoare – profesor universitar doctor Diana Ioniță și asistent universitar doctor Cătălin Grădinaru, pentru activitatea de monitorizare și de evaluare a rapoartelor scrise și a prezentării finale.

Citește și Decizie de ultimă oră din Țara Galilor: tinerii care intră la master anul acesta pot obține împrumuturi de 17.000 de lire pentru studii

“Studenții Universității din București s-au evidențiat prin buna utilizare a limbajului terminologic specific domeniului marketing, a conceptelor teoretice de marketing și management și a competențelor IT, demonstrându-și cunoștințele de limba engleză, dar și competențele de autoevaluare și de reacție în situații-limită. De altfel, de la prima participare din anul 2008, delegațiile române din cadrul UB au obținut 20 de medalii de aur, 17 de argint și 84 de bronz”, se arată în comunicat.

Anul acesta, la competiția care a avut loc în perioada 5 – 11 mai, au participat, pe lângă echipa UB, alți 92 de studenți și profesori din șapte universități europene de prestigiu.

Despre Markstrat

În cadrul programului Markstrat, program intensiv dezvoltat de consorțiul european Dukenet, studenții iau parte, timp de o săptămână, la 11 runde de simulare pe probleme de marketing în limba engleză, online, fiind coordonați de profesori/instructori din țările participante. La finele simulării, se acordă medalii de aur, argint și bronz, în funcție de evaluarea soluțiilor formulate, de notele obținute la două referate și la prezentarea finală, în echipe internaționale, în fața unui juriu format din profesorii coordonatori.

2 comentarii

  1. […] Studenții Facultății de limbi și literaturi străine și ai Facultății de administrație și afaceri din cadrul Universității București (UB) au obținut 11 medalii la competiția europeană de strategii de marketing Markstrat, găzduită de Universidad CEU Cardenal Herrera din Spania. Echipa Universității din București a obținut… Cititi mai multe aici: Studenții Universității din București au obținut 11 medalii la competiția europeană Markstrat […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here