Decizie de ultimă oră din Țara Galilor: tinerii care intră la master anul acesta pot obține împrumuturi de 17.000 de lire pentru studii

5

Decizia este valabilă pentru cei care vor să urmeze un program de master în anul universitar 2019-2020, iar împrumuturile sunt acordate tuturor studenților din UE, admiși la o universitate din Țara Galilor.

“Costurile pentru programele de master în Țara Galilor variază între 4.000 și 12.000 de lire, deci cei care sunt acceptați își pot acoperi fără probleme cheltuielile de studiu, inclusiv  cheltuielile cu cazarea, mâncarea sau banii de buzunar. În ciuda situației incerte a Brexitului, în acest moment asistam la cel mai bun moment din ultimii ani pentru cineva care dorește să facă un master în străinătate. În plus, trebuie menționat faptul că pentru universitățile din Anglia împrumuturile pentru programele de master rămân la nivelul de 10.600 de lire”, declară Ana Maria Papp, Manager Dept. Universități în Străinătate, IntegralEdu.

O listă cu universitățile din Țara Galilor poate fi consultată aici: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Wales.

Toate universitățile de stat din Țara Galilor au aderat la acest program de finanțare, iar condițiile de eligibilitate sunt ca aplicantul să acceseze pentru prima dată un program de master, să fi locuit în ultimii 3 ani pe teritoriul UE și să aibă până în 60 ani. Procesul poate fi realizat online, însă este indicată apelarea unui consultant educațional pentru identificarea celor mai bune opțiuni în ceea ce privește profilul masterului și schema de împrumut.

Un ghid detaliat privind eligibilatea dar și modalitățile de aplicare poate fi accesat de pe acest link: https://www.studentfinancewales.co.uk/postgraduate-students/postgraduate-master-s-finance/eu-students.aspx

Despre IntegralEdu

IntegralEdu este cel mai important consultant educațional pentru studii în străinătate și pentru programele Work and Travel în SUA, cu birouri de consultanță în București, Constanța, Craiova, Galați, Iași și Timișoara. Grupul de firme INTEGRAL are o experiență internațională de peste 27 de ani în oferirea de informații elevilor, părinților și a tuturor celor interesați de alegerea celor mai bune programe educaționale și instituții de învățământ din străinătate, studii gimnaziale, liceale, universitare și centre de limbi străine. Prezentă în România din anul 2008, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanță în educație la nivel local și reprezintă peste 500 de instituții de învățământ de top din întreaga lume. IntegralEdu organizeaza cele mai mari targuri de consultanta educationala pentru studii in strainatate in cadrul carora elevii, studentii si parintii acestora au ocazia sa intalneasca reprezentantii unor scoli si universitati de prestigiu din intreaga lume. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.Integraledu.ro, www.worldeducation.ro si pagina de FB www.facebook.com/Integraledu.ro.

Citeşte şi Sute de elevi, liceeni și studenți prezenți în prima zi la World Education Fair, la Radisson București

5 comentarii

  1. […] Decizia este valabilă pentru cei care vor să urmeze un program de master în anul universitar 2019-2020, iar împrumuturile sunt acordate tuturor studenților din UE, admiși la o universitate din Țara Galilor. “Costurile pentru programele de master în Țara Galilor variază între 4.000 și 12.000… Cititi mai multe aici: Decizie de ultimă oră din Țara Galilor: tinerii care intră la master anul acesta pot obține îm… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here