Sprijin pentru tratarea pacienților cu COVID-19, din partea Academiei de Studii Economice din Bucureşti

0

În oraşul Covasna, Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti sare în ajutor  autorităţilor statului, pentru îngrijirea bolnavilor de COVID-19 și oferă un imobilul centrului său de pregătire profesională.

„Academia de Studii Economice din Bucureşti se implică social în lupta împotriva COVID-19. Consiliul de Administraţie a adoptat şi transpus deja în practică un prim pachet de decizii în acest demers de solidaritate socială. ASE a pus gratis la dispoziţia autorităţilor statului, în scopul extinderii capacităţii locale de îngrijire a bolnavilor de COVID 19, imobilul Centrului său de pregătire profesională din oraşul Covasna, cu toate dotările existente (15 camere şi două apartemente cu dotări hoteliere şi grup sanitar propriu, săli de conferinţe şi de curs, în care pot fi amenajate saloane pentru bolnavi, bucătărie, spălătorii, alte utilităţi”.

Primii pacienţi au fost deja transferaţi spre îngrijire în imobilul oferit de ASE, la finalul săptămânii trecute.

La fel, ASE Bucureşti oferă, printr-un grup de experţi ai săi, servicii gratuite pentru antreprenorii români de consultanţă în afaceri, focalizate pe managementul crizei.

ASE oferă ajutor și profesorilor din localitate. În sprijinul cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar şi universitar, specialişti de la facultatea de profil de la ASE oferă tutoriale şi materiale de suport pentru utilizarea mijloacelor de învăţământ online, dar şi acces la resurse de interes pentru elevi.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here