Specialiști în internet și tehnologii de ultimă oră debutează la ICEE.fest:UPGRADE 100

0
Sursa: www.iceefest.com

ICEE.fest: UPGRADE 100 aduce 200 de specialişti în internet şi noi tehnologii, pregătind pentru ediţia din 2019, 11 linii de conţinut distincte. Unor linii ca disruptive innovation, advertising & marcom, creativity & VR/AR experiential, ecommerce & retail, digtal content & adtech, fintech & emoney, ehealth & medtech, tech & democracy, startups & investments, li se adaugă noi teme, ca AI & robotics şi video gaming & entertainment. 

Ce este iCEE.fest?

iCEE.fest, Interactive Central and Eastern Europe,  este  unul dintre cele mai ample festivaluri dedicat Internetului şi transformării digitale. Acesta aduce în România marile companii globale din digital încă din 2012, conceptul de ,,noutate” reprezentând nota specifică a acestui festival deoarece în fiecare an îşi schimbă numele şi vine cu un concept nou. Conceptul din acest an este: UPGRADE 100. Peste 3.000 de profesionişti, mari companii, dar şi startupuri din domeniu, din 15 ţări vor fi prezenți.

Acesta se va desfășura joi şi vineri, la Bucureşti. Ultimele detalii şi cifrele evenimentului includ 200 de speakeri şi invitaţi, reprezentanţi ai marilor companii focusate pe Internet şi noile tehnologii. Aceştia vor urca pe cele 8 scene ale festivalului UPGRADE 100, noul concept al festivalului iCEE.fest.

„Schimbarea numelui nu vine doar ca urmare a faptului că aria de preocupări şi domeniile acoperite de festival s-au schimbat, în timp – ajungând în zone precum fintech, blockchain, e-health, guvernare publică – , dar nici focusul festivalului nu mai e strict pe Europa Centrala şi de Est, ci pe toate pieţele emergente din regiune. Avem un număr important de participanţi care vin din afara CEE, iar România a ajuns la nivelul la care poate găzdui un eveniment amplu, internaţional şi relevant pentru o arie geografică mai largă”, explică antreprenorul Dragoş Stanca, fondator şi organizator al festivalului.

Festivalul așteaptă în perioada 13-14 iunie peste 4.000 de participanți (atât din țară, cât și din străinătate), peste 130 de experţi în digital şi tech, autori ai unor lucrări de specialitate în domeniu, dar şi speakeri profesionişti din domeniul transformării digitale, care vor fi prezenţi în România. Lor li se adaugă alţi autori cunoscuţi de cărţi, studii, dar şi experţi ai marilor agenţii de media, creaţie, producţie sau performance marketing, precum şi reprezentanţi ai unor giganţi globali ai internetului şi tehnologiei – Google, Facebook, LinkedIn, Accenture, Salesforce, Thales Alenia Space, UiPath şi mulţi alţii. Printre cei care vor prezenta se numără şi agentul FBI Dean Kinsman, specializat în cyberwar şi securitate cibernetică.

Citește și Studii în Marea Britanie. O oportunitate unică și de succes sau singura variantă?

Se așteaptă un amplu eveniment-satelit-două scene, dintre care una, pricipală dedicată startupurilor, investitorilor și corporațiilor care sunt interesate de investițiile în idei și antreprenori aflaţi la început de drum, oferind un premiu de 50.000 de euro ideii de business care va câştiga competiţia „UPGRADE 100 Elevator Pitch”.

Graţie unor sponsori, o parte din startupuri, precum şi studenţii cu probleme materiale au beneficiat de acces gratuit, pe bază de înscriere.

Atmosfera din cadrul festivalului nu va fi lipsită de divertisment, stand-up comedy cu celebrul actor Jeff Leach, un moderator robot, concerte live, muzică şi DJ care vor asigura buna dispoziţie în UPGRADE 100 Summer Playground, la care se adaugă diverse activări ale partenerilor evenimentului, ce se vor desfăşura în zona experimentală (indoor şi outdoor) a festivalului.

iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Grand Cinema & More din București joi şi vineri, 13 şi 14 iunie, pentru al 8-lea an consecutiv, cu sprijinul Orange, Nissan, George/ BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife, Majoritas Academy şi a altor susţinători.

Festivalul, a fost lansat la Bucureşti în 2012, și  a ajuns la cea de-a 8-a ediţie şi are o nouă poziţionare, care analizează impactul schimbărilor provocate de digital în toate domeniile de business – fără să renunţe la atenţia acordată zonei de comunicare digitală, media şi marketing online.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here