SNSPA va lansa un nou program de masterat în colaborare cu Sheffield

0
snspa-sheffield-masterat

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) și Universitatea Sheffield din Marea Britanie, prin intermediul Facultății de Management și al Facultății Internaționale, CITY College, vor lansa în acest an un program de masterat.

Potrivit comunicatului de presă remis de SNSPA, la finalul programului absolvenții vor primi două diplome:  una în  Management and Digital Innovation –  primită din partea SNSPA și cealaltă din partea Universității Sheffield, Diplomă in Management of Business, Innovation and Technology.

Programul de masterat este conceput pentru noua generație de antreprenori și afaceri și „oferă absolvenților de facultate, practicienilor și experților dintr-o varietate de domenii posibilitatea de a-și consolida cunoștințele și competențele necesare pentru un bun leadership, proces de inovare și decizie bazată pe gândire critică. Similar, programul asigură un suport solid de cunoștințe referitoare la tehnologiile digitale actuale în vederea gestionării eficiente a dinamicii mediului de afaceri contemporan”, explică sursa citată.

Citește și: Industria ospitalității: de ce sunt tot mai căutate studiile academice din domeniu?

 

Joi, 30 martie 2017, la sediul SNSPA, va avea loc lansarea programului de masterat, în prezența reprezentanților din cadrul SNSPA și Universității Sheffield, Facultatea Internațională, CITY College. Evenimentul va include și o masă rotunda pe tema strategiilor de afaceri într-o lume digitală și un Masterclass, Transformarea Digitală a Afacerilor, prezentat de Hart Consulting.

Sursă foto: www.cecop.snspa.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here