S-au pus în vânzare biletele pentru Premiera de Gală a filmului românesc „Octav”

0
Bilete la Octav in reteaua Eventim - „Octav”

Filmul românesc „Octav”, cu Marcel Iureș în rolul principal, va avea Premiera de Gală pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului, din București, începând cu ora 19:00.

La eveniment va participa întreaga echipă, alături de regizorul Serge Ioan Celebidachi, producătorul Adela Vrinceanu-Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato si actorii din film: Marcel Iures, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ștefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriș, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan etc.

Publicul prezent va fi întâmpinat, încă de la intrare, cu o inedită expoziție de fotografie, realizată în premieră pentru Romania, în care vor descoperi imagini din arhivele personale ale actorilor. O ocazie extraordinară pentru iubitorii de film de a-i observa pe protagoniștii din „Octav” în diferite ipostaze încă din primii ani de viață, până în prezent.

Citește și: Interviu cu directorul de imagine italian Blasco Giurato despre filmul românesc „Octav”

Biletele la Premiera de Gală sunt puse în vânzare în rețeaua Eventim și pe eventim.ro. Prețul unui bilet este de 60 lei (categoria I); 40 lei (categoria II); 30 lei (categoria III). Filmul „Octav” este clasificat cu AG (Audiență Generală).

Lung-metrajul, regizat de Serge Ioan Celebidache, este o coproductie România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrinceanu Celebidachi.

Lansarea oficială în cinematografe a filmului va avea loc pe 6 octombrie 2017.

Teaserul filmului, creat de Good Hands, poate fi urmărit aici:

Mai multe detalii despre filmul OCTAV se găsesc și pe Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/filmul.octav

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here