Profesoara agresată de un elev cu un cuțit la ore este conştientă

3

Profesoara care a fost agresată de un elev în timpul orei cu un cuţit la un liceu din Sectorul 4 din București este stabilă, conştientă, cooperantă, au declarat surse medicale.

„Pacienta este stabilă, conştientă, cooperantă. Are o plagă superficială care necesită sutură. În acest moment este încă în investigaţii. Nu ştim dacă necesită internare”, au afirmat sursele citate.

Noua lege anti-bullying în școli, aprobată de Parlamentul din Franța

Potrivit unor surse judiciare, agresorul este elev în clasa a X-a la Liceul „Ion Creangă”. La începutul orei de japoneză, fără un motiv aparent, el a înţepat-o pe profesoară în zona gâtului. Băiatul, în vârstă de 16 ani, nu era cunoscut ca un copil problemă sau agresiv.

3 comentarii

  1. […] Profesoara care a fost agresată de un elev în timpul orei cu un cuţit la un liceu din Sectorul 4 din București este stabilă, conştientă, cooperantă, au declarat surse medicale. „Pacienta este stabilă, conştientă, cooperantă. Are o plagă superficială care necesită sutură. În acest moment… Cititi mai multe aici: Profesoara agresată de un elev cu un cuțit la ore este conştientă […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here