Președintele Iohannis a vizitat de Ziua Internațională a Copilului școala “Step by Step” din București

1

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat de Ziua Internaţională a Copilului, şcoala “Step by Step” din Bucureşti, unde a primit cadou o pisică din materiale reciclabile făcută de elevi.

Iohannis a spus că îi place foarte mult felul în care reacţionează copiii de la această unitate de învăţământ, pentru că sunt foarte deschişi şi foarte comunicativi.

“Daţi-mi voie să încep cu felicitări pentru diferite ocazii. Am venit astăzi şi am vizitat şcoala voastră, ‘Step by Step’, am avut ghizi foarte pricepuţi dintre copii, am discutat în mai multe clase, mi-au arătat atelierele, mi-au povestit cum se desfăşoară lecţiile şi am avut pe urmă şi o discuţie un pic mai aplicată cu conducerea. Sunt foarte plăcut impresionat de felul în care se lucrează aici, în şcoală, îmi place foarte mult felul în care reacţionează copiii, sunt foarte deschişi, foarte comunicativi şi sunt şi mari artişti”, a spus preşedintele, după ce a văzut expoziţia realizată de copiii şcolii din materiale reciclabile.

Citește și Anemia, Cauzele și simptomele care se manifesta la copii și bebeluși

Şeful statului le-a oferit copiilor cadou câte o insignă reprezentând tricolorul, insignă pe care şi el a purtat-o în piept. Copiii i-au făcut şi ei un cadou preşedintelui o pisică din materiale reciclabile făcute cu mâinile lor.

Iohannis s-a fotografiat cu cei mici, le-a dat autografe pe cărţile pe care le-a scris, a dat mâna cu ei şi a făcut poze.

Şcoala Step by Step foloseşte o medotă alternativă de educaţie a copiilor, de la naştere până la adolescenţă. Metoda respectă programa şcolară a Ministerului Educaţiei Naţionale, dar nu există teme pentru acasă, copiii nu sunt puşi în situaţia de a concura unul cu altul, pentru a evita efectele psihologice negative, iar evaluarea este continuă şi ţine cont de capacitatea fiecărui copil în parte.

un comentariu

  1. […] Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat de Ziua Internaţională a Copilului, şcoala “Step by Step” din Bucureşti, unde a primit cadou o pisică din materiale reciclabile făcută de elevi. Iohannis a spus că îi place foarte mult felul în care reacţionează copiii de la această unitate… Cititi mai multe aici: Președintele Iohannis a vizitat de Ziua Internațională a Copilului școala “Step by Step” din… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here