Pregătiți-vă din timp de școală cu eMAG!

3

Știați că furnica începe din vară să-și strângă proviziile pentru a-i ajunge până la terminarea iernii? Ei bine, pilda o zice bine – trebuie să te pregătești din timp. Școala se apropie cu pași repezi și la fel și facultatea 😉 Acestea fiind spuse, eMAG s-a asigurat că puteți fi gata din timp și v-a pregătit niște promoții irezistibile la cele necesare pentru a învăța!

Vorbele zboară, scrisul rămâne! O idee rostită se pierde ușor, însă cuvintele-cheie notate, cu siguranță o vor reda la momentul oportun! O tablă magnetică este instrumentul perfect pentru brainstorming, atunci când vrem să scoatem ce-i mai bun din noi pentru un referat sau un proiect. Size matters, așa că eMAG vă pune la dispoziție o varietate de dimensiuni, dar și o varietate de reduceri! Luați-vă instrumentul magic de aici!

Societatea a evoluat, lumea s-a schimbat… ok, gata cu discursul. Ideea e că laptopul a devenit indispensabil. Fie că avem nevoie să căutam informații, să redactăm un document, fie că trebuie să construim un proiect de la zero și să-l prezentăm, avem nevoie de el – pentru că suntem tot timpul în mișcare și e important să folosim fiecare moment liber pe care-l avem la dispoziție. În plus, în era wifi-ului, nu ne putem plânge – ne așezăm să mâncăm, scoatem și laptopul să lucrăm. Alegeți-vă laptopul cu discount de aici!

Poate că protecția mediului nu reprezintă un punct de interes pentru voi, dar cu siguranță traficul da! Doi iepuri dintr-o lovitură cu bicicletele de la eMAG! Cu toții știm că ora nu mai este demult un reper pentru a estima cât de aglomerat e traseul – e trafic 24/24! Reduceți timpul petrecut pe drum cu mersul pe bicicletă! eMAG a redus bicicletele din timp, ca până începe școala, să mai dați o tură și prin parc, să mai încercați o schemă-două sau, cine știe, să o duceți pe meleaguri străine! Luați-vă partenerul de drum de aici!

Grăbiți-vă, reducerile dispar cât ați spune „hai pe-afară”!

3 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here